Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm sta li sad spremaju??
Nakon cistog kokaina i prvoklasnih rava i ja bih ovu pjesmu pjevusio
Trump je rekao: "Među terorističkim organizacijama koje je pomenuo Trump su Al Kaida, ISIL i Hezbollah" On izjednačuje Al KAidu i Hezbollah, a svi koji išta znaju o Libanon, shvataju kako je Hezbollah naziv vojske koja se bori proti cionizma i protiv okupiranja svoje zemlje i Palestine od strane cionizma. Jedini Hezbollah ima hrabrost da s njima ide oko za oko - zub za zub! Prije 2 godine, ubili cionisti njihova tri vojnika, a Hezbollah u roku od 2 dana odgovorio mnogostruko!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...staro političko pravilo: "đe si u gostima, drži nizdlaku".
@norid3 nek je tvoja mama spremna za sex
I tvoja ce se spremati za sex i traktore
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trump drži govor u S Arabiji koja podržava najveći broj terorista. Istovremeno najveći saradnik USA u arapskom svijetu. Koja licemijernost.
hoče ga prevest u Islam vidjetćete. vidijo je da mu nema hajra sčifutima
usa njima arsenal..a arapi njima naftu....dobar je bio dogovor ..cim Donald dobiva zlatni lanac.. I to dobar zlatni lanac
e moj Trumfe, mi to znamo, samo je pitanje da li je "islamski" terorizam pravo ime ili dirigovani izgovor.
Izdricaj se kolko moRes pa onda olizi.
Prosipa suplju. Njemu ne treba nista vjerovati.
treba mu arapskih para
Buduci rat, SAD, Izrael Saudijska arabija na jednoj strani na drugoj Iran Rusija Hesbolah tj Armagedon rat svih ratova.
Puno gledas filmove.
Mnogi su ga vidjeli kao brzopletog i bahatog, a ovim je pokazao da je znao odigrati pravu kartu u izborima. Lijep govor, još djela pa da vjerujemo u budućnost.
Svaka ti ko Njegoseva😂😂😂😂
ma hajte molim vas ;D
Krajnje licemjeran lik !
politika je kurvaaaa ubila je bombaaaa
ne znam ko je odvratniji, saudijci ili trump
Ovo je bitno : Vjerovatno ce mnogi misliti da sam luda, ali molim vas procitajte ovo.. nije sala 😓 http://www.revolucija.org/2017/05/ruski-general-pukovnik-sokirao-svijet-vanzemhttp://www.revolucija.org/2017/05/ruski-general-pukovnik-sokirao-svijet-vanzemaljci-su-ovdje-i-nesto-ce-se-lose-desiti-u-2017-godini-evo-sta-dolazi/aljci-su-ovdje-i-nesto-ce-se-lose-desiti-u-2017-godini-evo-sta-dolazi/
ne misle mnogi nego svi
vodenicar Ti nisi SVI. Ziv i zdrav bio.
Konacno da i ovaj nesto pametno izusti al me strah da sutra ne porekne.