Komentari (681)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kikseru jel ti mati plakala sto te nije uspjela abortirat?
Na koji način je moguće da komentar od prije 3 minute ima 501 like??? Kakve se ovdje manipulacije vode? Ko su botovi, ko su urednici? FUJJJ
@RiderOnTheStorm 751* :D A krivi su programeri Klixa koji cine velike propuste kod programiranja stranice, a neki lako otkriju te greske :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zabrana sirotinji iz Somalije, Sudana i Jemena, a ekipi iz Rijada, Dohe, Kuvajta i Abu Dabija "bujrum". 😂
sirotinja se najviše raznosi bombama jer su nepismeni i zatucani
@herrKIKSER istina, ali to raznošenje bombama finansira ekipa iz Dohe i Rijada.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
izdrzi Trumpe, ne posustaj u borbi protiv terorizma
Bosnjak sam i podrzavam Trumpa ! Amerikancima su radikalni Arapi kao nama Srbi/cetnici... znaci neprijateljski nastrojeni prema njihovoj drzavi.
Ko god ga osuđuje neka tu stoku terorističku vodi kuči, sikter iz EU u matične zemlje koljevke kozojeba.
A da je Erdoan ovo uradio...ni Hitler mu ne bi bio ravan... Hipokrizija je opaka bolest....
Da je Erdoan ovo uradio na klixu bi ga u komentrim hvalili a ne pljuvali ko trumpa
@drndaja Ti izgleda nisi cesto na klixu?
Sad kad navale na El Idzu..
Ugledati se na Trumpa i nedozvoljavati crnom i sugavom bliskoistocnom hajvanu da ulazi u Evropu.
Prvo protjerati srbocetnike i ustashe pa onda mozemo pricati dalje.
@_Hodi_ Sta palmudis iz amerike. ako ti toliko smeta krscanstvo i amerika i volis bosnu pa vrati se fino u nju medju istomisljenike
Amerikanci su izabrali novog Hitlera , svaka cast nadam se da ste ponosni ... Da samo znate da je Donald Trump potomak Njemackih imigranata , koji apsurd :-)
Trump samo ispunjava predizborna obecanja
Sad ce se raspast NATO ko Krivaja Zavodovici , bice aaaj hocemo zaostale plate , regrese , penzije.
Ma ovaj zakon u americi moze opstati isto ko kod nas par-nepar, nema sanse jer ce ovo izazvati gradjanski rat i sankcije svih zemalja prema americi, kako velikih kompanija koje su tamo tako i investitora.
Kome nije jasno taj je glup ko cuskija da je ovo sve u dogovoru sa EU jer stranci poceli da bjeze za Ameriku a Evropi treba robova.Amerika ima dovoljno robova trenutno pa ih zato ne prima.
Za njega je Erdogan gospodin.Prihcatio je 5.000.000 miliona izbjeglica.Trump je pravi diktator.
@liki_26 Jer mu je naredjeno,ako si citao tekst o tom onda znas da ga niko nije ni pitao,tako su mu napravili haos u drzavi i jos ce,zao mi je Turske iskreno,ali s Amerima i Rusima ce to tesko ici
Evropa i citav svijet su osudjivali Erdogana kao diktatora.Pa sad je Trump najveci diktator i ljigavac.
Evropa i citav svijet su osudjivali Erdogana kao diktatora.Pa sad je Trump najveci diktator i ljigavac.
Sad cu oboriti rekord po broju dobijenih minusa: Znam Bosnjake koji zive u Americi a pricaju sve najgore o toj zemlji pa pokusavam razumjeti ovaj potez Trumpa. Ali da je lud MR Trump - lud je.
Ja zivim u Americi, Bosnjak sam, meni je Amerika odlicna zemlja ali je nazalost i dom rednecksima i teoreticarima zavjere koji od sopstvene zaludjenosti ne vidi prst pred okom. Vecina Amerikanaca je protiv Trampa i njegovih fashistickih pristalica, ali nazalost nisu izasli na izbore ili su glasali za nezavisne kandidate jer su razocarani i sa Hillary i njenim zajebancijama po Bl. Istoku. A ja sam ipak glasao za Hillary jer je za razliku od ovog majmuna imala umjerenu politiku