Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, dok ti predsjedavas najsigurnije je i ne ulaziti u SAD.
@ante k Ma ko dir'o ?
@GirlfromIpanema Hajmo ti i ja u Brazil!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E jes odabrao opasne zemlje u p.m. ... sto nisi blokirao UAE, KSA, Katar, Bahrein, Afganistan, Pakistan? Nisi jer ti trebaju za biznisa... a ove blokirao jer zna da ce biti obostrano, nece da ide u zemlje gdje su zasrali.
Svaka cast Trump:)
a kako znaju da je baja muslim!
Koja je to logika, ovaj ti ne smije uci u zemlju, a ti u njegovu zemlju mozes zabosti milion i jednu sisaljku da bi ostvario "Americki san"
Tramp, jesu tebi mjerili temperaturu posljednjih dana!?
pacijent teski
Principijelno jasno i nedvosmisleno, ovo je fašizam. Ali bi se i on mogao nekako provući da ti isti amerikanci sebi zabrane da idu u te zemlje.
Sta je sa Saudiskom Arabijom imal ona zabranu? I tu su muslimani vecinski narod?
Ne vjerujem da postoje sveukupno 3 čovjeka iz tih 5 zemalja (sem Irana) koji si mogu priuštiti avionsku kartu do Amerike. Sve ostalo je gladno.
Kad sam vec zakasnio s oglasom za frezanje njiva cisto informativno da kazem da posla nemam pa eto navali narode
Stanovnicima 6 zemalja i Dodiku zabranjen ulazak u Ameriku. U krasnom vam je drustvu predsjednik-pajac
Mile mesar i terorista😂😂😂
I mi bi trebali da uradimo isto dok nam nebude kasno. Za Bosnu se smatra da je gnijezdo terorisma u Evropi zbog ovih stranih muslimana koji sire politicki islam u Bosni sa punom podrskom vecine Bosanskih "Musliman" koji nazalost nemaju pojma sta je to. Svima oduzeti drzavljansvo i vratit ih nazad. Pocet sa onih 6 Alziraca. Mi vec imamo problema dobiti vizu za USA. Ova lista nije exclusivna.
@EXM Pa SDA je to dozvolila odnosno narod u BIH koji ih je izabrao, cinjenica
Bravo balije, pa zar na svoj praznik idete i rusite pravoslavna groblja po Sarajvu. To je taj multikulti grad. Naravno Klix to ne bio objavio nema sanse. https://www.youtube.com/watch?v=TKesSsVffyo
Svakako za svaku osudu!!! Ali stvarno moram nesto reci, nije to samo to ova TV stanica sve su. Osijek NIJE Sarajevo! Jeste mozda kantona Sarajevo, ali SIGURNO nije grad Sarajevo (velegrad). Cak ni ILIDZA nije dio Sarajeva (ima drugi postanski broj :) )
primitivci ne znaju ni drogu koristiti ... ovo sto se desilo je zalosno i za svaku osudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Irana, Libije, Somalije, Sudana, Sirije i Jemena". Izgleda da je bilo na "eci peci pec" pa je Saudijska Arabija ispala. Ali zato je tu strasni Jemen. Oni u slobodno vrijeme, kad ne umiru od gladi, kolere i saudijskog bombardovanja, sponzorisu terorizam i velika su prijetnja Americi.