Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba naoruzanje prodavati
MATER JE BEM I VAMA I TRUMPU U PI CKU
Trump je čovjek od akcije pa ne sumnjam da će intervenisati ako žuti ponovi stisne dugme. Ali da bi intervencija amerikanaca bila samo loš dan za sj.Koreju nije baş tako, jer bi to bio tužan dan i za sve ljude, životinje i biljke na Zemlji a vjerovatno i za marsovce koje još nisam upoznao a da sam svjestan.
Sjeverna Koreja je Kina. Kina ju je napravila vojnom intervencijom u Koreji tako što su vas Amere poderali sa invazijom od 300.000 vojnika. Mogli su je cijelu uzet da su nastavili, ali nisu. Napadni Koreju, kao da si napao DDR i Sovjetski Savez 70tih. Ti si lud čiča, idi u penziju i ganjaj kurve, jbala te Koreja i Kim...
jedino sto ih sprijecava da pretvore kima u pepeo i sastave ga sa zemljom je bombardovanje japana i juzne koreje. ova pat pozicija traje vec najmanjen 30 god. amerika nezeli biti odgovorna za hiljade ubijenih japanaca i korejaca i milijarde stete. a kina i rusija nebi makle prstom bas kao sto ni amerika nece ratovati protiv rusije zbog ukrajine ili gruzije.
@faruk.kekic.5 Ma kako da ne, ne znam ko je bacio atomsku bombu na Japan u drugom svjetskom ratu, da nisu mozda Albanci? Hajd molim te ne lupetaj. Boli njih racku za obicne ljude. Samo nafta i zlato. Ne svidja im se kad neko ima nuklearno oruzje a kad oni trebaju da ga bacaju to je normala. Suvisno vise pricati o Amerima i njihovoj demokratiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ne trebaju se rokati medjusobno kad evo novi cunami stize
Svima je jasno da Sj.Koreja ovim samo zeli obezbjediti svoju zastitu,nikoga oni nece napasti prvi.Imaju i Kinu za ledjima.Ameri bi bili ludi kad bi se usudili...
Izbjeći ćeš qurac, buco ždije li ždije!!! Prođi s'mirom ne zameći kavge!!!
STISNI PRETISNI
ZAUSTAVITE MASAKR I GENOCID Nećemo držati govore, nećemo koristiti razglas, nećemo imati binu. Samo ćemo stajati svi zajedno, jedni uz druge, za narod Rohinja. Sarajevo i Zenica , za početak, uz narod Rohinja !!! Subota, 16.09.2017 u 11h.
@berlusconi1 Reisu-l-ulema inicirao formiranje Odbora za podršku narodu Rohingya Jesi li čuo za sergiju u džamiji? Ti sigurno tu nećeš učestvovati, ali svako ko dođe na džumu da koliko može. http://www.islamskazajednica.ba/vijesti/mina-vijesti/25469-reisu-l-ulema-inicirao-formiranje-odbora-za-podrsku-narodu-rohingya
@berlusconi1 Najbolje se tako ograditi od pomaganja drugima. Isto mogu reći i za Crveni krst jer kada su bile poplave nikakvu priznanicu nisam dobio za doniranu hranu i neotpakovanu ćebad.
Eto nam izbjeglica amerikanaca. Uragan se siri na ameriku
Trump The Republican Under Masonic Puppeteer
Aaj nesmije pretisnuti crveno dugme, boji se
To ce biti veoma tuzan za koreju a bome i za ameriku.
Jbo te imam kišobran iste boje ko i Trump
I opet isto-sve opcije je na stolu, Barak nije dobio dozvolu od kongresa da bombarduje Ashhadove snage kada je tema bila o hemijskom oružju, a ovaj izgleda bi odpočeo rat bez kongresa
Kad neko otvoreno prijeti američkoj teritoriji kao što je S. Koreja prijetila i prijeti napadom na Guam, i nuklearnom vatrom po SAD-u, ili kad neko prijeti teritoriji bilo koje zemlje svejedno, tu više nema glasanja i pitanja ko je za, i ko je protiv. Po svim pravilima svake zemlje, u takvim situaciajama kongresmeni ili parlamentarni poslanici ne pitaju se za lična mišljenja i glasanja za i protiv. Nigdje, pa ni u SAD-u.
Long live the USA! Uskoro ce pasti i ovaj debeli, osisani
druze po ovom komentaru ispade da si ti debil. Kim ne da americkoj "demokratiji" da upravlja njegovom zemoljom...
@RukaPravde Ovaj debeli je obican tiranin, sto se prije eliminise to bolje za narod S. Koreje koji zivi u jadu i bijedi
perika se usro jer riža može da dobaci .. nisam ni mislio da će dalje da ga nateže
Ludi su oni nakituminajasi, zna to i trump