Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je u centralnom odbrambenom okrugu RF proglasena opsta uzbuna , i to bi trbalo svakom jasno da bude da ruski kapaciteti mogu biti prebaceni u roku od 24 sata ... Iran nije sam i niti ce biti !!!
hoće ovaj iranski vodja da ga traže po kanalizaciji ko i sadama
USA = najveci svijetski terotista
Samo ri udaraj sankcije dok tebe ne sankcionisu
U Švedskoj nemiri, zdravo, zdravo...
Švedskaa zdraa'o,nemirii zdraa'oo ;)
Cuj srusili im dron iznad svog teritorija a svasta
Ko god pokuša da napravi atomsku bombu za njih je terorista,kad je napravi onda je ravnopravan i uvažen partner.
A čekaj, zašto Amerika, Engleska, Francuska, Kina i td mogu imati nuklearno naoružanje a Iran ne može?
Mogu misliti koliko se ovaj nasikirao
Ako amerika napadne iran automacki prestaju 3 rata koja su u toku
Ja sam mislio da su već bile uvedene.
Global hawk fly at 60,000 feet–– almost twice as high as a commercial airliner. At that height, the drone can see beyond the curvature of the Earth. Global Hawks are also expensive, says Zegart. The cost of a single drone was more than $176 million in 2011, according to the military––more than 10 times the price of drones like the Predator and Reaper. Naravno to Iranci obore tehnologijom iz 75tih kaze Bosnjo, koji placa da mu nadgledaju nebo
Hocete iz Jemena da granatirate Saudiju a Americki tata to neda dobijo je on od Saudije 10 x vise novca ngo sto je sam imao... Sada mora malo ssrati.
Nekada je svatko ratovao bombama i oruzjem, velike sile vise tako ne ratuju, jer su svi svjesni cemu to vodi s obzirom koje oruzanje posjeduju i jedni i drugi. Posljedice bi bile katastrofalne. Danas se vodi "ekonomski rat". Isto tako te velike sile poturaju rat onim "malima" da bi izvukle neku svoju korist. Prvi primjer Venceuala sa najvecim nalazistima nafte u svijetu, sto im je donjelo siromastvo umjesto da je obratno.
Zašto sankcije uvijek tek na kraju potrefe milijardere. Zašto nisu odmah zamrznuli njihove milijarde u Švici? Prvo dave trudnice i starce koji trebaju ljekove...