Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno: kejnzijanska intervencionistička mjera. da je Obama ovo uradio razapeli bi ga kao komunjaru
Kako idu dole, to je cudo jedno... Kad na vlast dodje narcisoidni Babun koji ne razumije nista ni o cemu, a misli da je najpametniji. Moje predvidjanje u Februaru 1USD = 0,45 KM.
@jokashmokash ti si babun a ne covjek koji je sam stvorio MILIJARDE Babunicno zavuci se u rupu jer si glup kao noc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sto ti nisi zenu iz Amerike nasao?
Pa i on sam je potomak imigranata i to ilegalnih... koja parodija...
Hahaha, dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj ce zavrsiti u plasticnoj vreci negdje na ilegalnoj deponiji.
kim jong TRump hhaahah
"Predsjednici se ne bi trebali miješati u poslove privatnih kompanija" Zaboravljaš da će Kramp biti privatna kompanija kad mu istekne mandat. Njegovi motivi su jasni...
Znaci mogao bi doci kraj eri koja se zove "Designed in California, assembled in China"
Mnogi uzdižu Trumpa jer je sam stvorio veliko bogatstvo, a zaboravljaju činjenicu da je od oca naslijedio 14.000 stanova i tri puta proglasio bankrot. Ekonomski analitičari su izračunali da bi bio dosta bogatiji da nije ništa radio. Dovoljno govori o njegovim kompetencijama.
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska! Amerika prosipa bajke cijelom svijetu o slobodnom tržištu da bi se infiltrirali i uništili domaći proizvod. E sad kad Kineska i druge privrede uništavaju njihovo jebbeš slobodno tržište. "Neplaćeni dugovi izazvat će bankrot banaka, koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam" (Karl Marx, 1867.)
Uf, digo mu se... friz s čela... kuku nama...
A gdje je prica o slododnom trzistu i ostalim bajkama koje nam prosipa amerika zadnjih dvadeset godina.
Stiti interese svoje drzave a treba ga podrzati i zato jer je govorio kako na Kosovo protiv Srba treba poslati i kopnenu vojsku, samo ga glupe demokrate nisu slusale.
Ni nama Bake ne da maknut nigdje
Trump stari komunista
https://postimg.org/image/k6r0r5nif/
Pa dobro, donekle je u pravu, jer domaci radnici ostaju bez posla.