Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasični klix, sve ste pobrkali. u pitanju su smrtne kazne na federalnom nivou. o njima govorite u tekstu. smrtnih kazni na nivou saveznih država ostaju i ima ih kamara.
Nekad je bolje ne objaviti, nego objavljivati svašta. Dajte korigujte navode u članku, postajete žuta štampa. Nije 1986 , nego 1976. Nije istina da su od tada do Trump-a izvršene samo 3 smrtne kazne, nego preko 1500... Daj se malo uozbiljite...
Otrcani neofasist - Clown i ubica...
Oni ubiju u inostranstvu milione ljudi nevinih a svoje usnice neće da ubijaju, nego kao ukidaju smrtnu. Perverzno.
"da ubijem jos koga mogu dok mi je spaga od giljotine u rukama"
Obzirom na učinjena djela , naročito ovog drugog ( zlostavljao a na kraju i ubio svoju dvogodišnju kćer ?! ) sasvim zasluženo .
zašto bi iko normalan to radio... neka ide svojim tokom, šta imaš ubrzavati
Koji psihopata,čak se jedan od balkanskih naroda još uvijek nada da će ostati predsjednik.
Sad ce Bosnje da iznesu svoje misljenje o tome da li je smrtna kazna opravdana u SADu 🤣
kao i svi smrdi uživa gledajući tuđu patnju
Smrtna kazna je pogresna i nehumana ali evo bar jednog prakticnog razloga protiv nje - nije se jednom desilo da je neko pogresno osudjen i onda se to kasnije dokaže...ako je zatvoren može se osloboditi i novčano obeštetiti pa bar malo bude ispravljena nepravda ali sta raditi ako si ga vec pogubio?
"The study, published in Proceedings of the National Academy of Sciences determined that at least 4% of people on death row were and are likely innocent. Gross has no doubt that some innocent people have been executed."
Ja ne zelim da neko ko je silovo i ubijo, lezi besplatno i jede dok ne umre, na nas racun.
Nasi visestruki prestupnici koji su poznati organima gonjenja.. jer su pocinili vise uzastopnih krivicnih djela cak i na slobodnom dopustu zatvorskih jedinica, vrseci i krrivicna djela pokusaja ubistava... sa predumislajem u pljacki ,otimanju, nanosenju tjelesnih povreda nasim sugradzankama, koje su imale teske tjelesne povrede lomljenja ruku i nogu ,setaju se slobodno izvrsioci ..Kosevskim ,Ilidzanskim,Grbavickim drumovima trazeci nove zrtve.
Bolesno , ☝️
Trumpe,samo kako pravda nalaže.