Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mjesto predsjednika odn. predsjednice je već rezervisano... sorry
@poker ne brinem se... ni malo ni puno.... tako da mi ne treba ni taj tvoj link...
@poker pa jel određeno da će Hitlary biti predsjednica - jeste! pa, ne odlučuju ljudi o tome... to je već odlučeno.... kao i sa svakim US predsjednikom
dva debila
Jedina mozda dobra stvar u vezi Trump-a je sto on je.. zivu silu. Kad bi postao predsjednik ovi Iluminati u vrhu mu ne bi mogli komandovati i mozda bi i napravio nesto, al s druge strane postoji i opasnost da nadje neke zajednicke interese s snjima pa krene u nemilosrdno osvajanje svijeta. Jedno je sigurno, ako ovaj ludjak pobijedi, svijet vise nece biti isti.
Gospodja koja je slagala da je pod strasnom paljbom sletjela na tuzlanski aerodrom smatra da je obicni razgovor""bizarna fascinacija stranim moćnicima".
Da li ovi imaju ogledalo?
mislim da ih moraju kriti od njih
imaju ali ga drže u kartonskoj kutiji....
Možete preko Skypa
Ne bi me cudilo da postanes