Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izborna kampanja slicna balkanskoj. Ratne teme i price za nepismene
jes, jes i hemijsko oruzje drzo u podrumu
i ovaj aviJon je on srusio ,mrtav je vec bio,nema veze al nekako jest
@TakoJeBosnjo ... haha u dječijoj sobi
Ne lazi Donalde-
TVRDIM i ja da ce svijet MOJ bit ali nista od toga...
Koji kreten
"Ulovili smo totalno čudovište i izveli ga vani." Dragi moji Klixovci, u ovome kontekstu "and took him out" znaci da su ga uklonili, eliminirali, a ne "izveli vani". Nema na cemu.
I Sadam Huseina odnosno Irak su napali a Huseina ubili zbog posjedovanj pirotehnickih srestava kojim je planirao napasti Ameriku.
Mrtva usta ne govore
Trump šmrće Adderall. Ovisan o drogi. To je predsjednik Amerike
valja se oprat moj Trumpe
KO OVOME VIŠE IŠTA VJERUJE!!!
donald ne radi ništa samostalno ..kao i svaki predsjednik us,ima svoje savjetnike ,da ne kažem nalogodavce koji "rade frku"..donald samo potpisuje i slika se ...,
Bajke za malu djecu.
https://youtu.be/9QdBPP7nMfI pogledajte !!!
I šta kada bi je raznio? Šta dobija time? Rat? Isto su tako Srbi "planirali" Srebrenicu a slučajno se pojavilo ono oko dogovora Alije i klintona da se pobiju muslimani i da se Srbi bombarduju..Ko još vjeruje u ove bajke je onda stvarno lud... Sve se smišlja unaprijed ali džaba, nije svijet tako lud..
Dokazi?
@TrtaMrta Sta dokaz? Njihov ekspleneisn za evri situejsn, "It's them or us " kažu dok žvaču žvake so let's kill the whole fuckin' nation... Oni kikaju esove maderfakersima...
Solemani bio u diplpmatskoj misiji i na putu da se sastane sa diplomatama iz Saudijske Arabije, i to je Amerika pod svaku cijenu htjela da sprijeci jer Americi nikako neodgovara mir izmedju Irana i S Arabije, koji ustvari i nije tako los kako nas mediji truju da su to vjecni neprijatelji itd sto je sve izmisljena sionistiska podvala. Amerika je potkupila diktatore iz S Arabije a ti se odrzavaju samo uz pomoc Amerike jer bi ih narod davno sutnuo kao Gadafija.
@Analiza2020 "Solemani bio u diplpmatskoj misiji i na putu da se sastane sa diplomatama iz Saudijske Arabije" Ti i Trampo imate istog dobavljača