Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump tvrdi da je Iran ispalio raketu na Rijad Zavadi pa vladaj i pljackaj . Dobropoznata politika Amera i borbe za vlast Arapa i Perzjanaca. hm
Nisu Saudijci prije svoje izjave pitali narandzastog koga da okrive! Drugi put ce u pamet!
E sad teorija zavjere. Saudi narucili od rusa sisteme s400. Patriot sistemima u Saudiji upravljaju ameri. Uz svu tehniku ne zna se odakle je ispaljena raketa. Patriot jeste skup ali je dobar rece Tramp i okrivi Iran. Ocrnjen Iran i pobunjenici u Jemenu. Pohvaljen Patriot. Slijedi nova Saudi odmaza u Jemenu i opravdanje za agresiju i teror, nove sankcije Iranu i vjerovatni otkaz narudzbe od rusa. Ispalili je i oborili ameri.? ..
Treba krnut koji tromblon po teheranu
zakuhalo se. Dismr na novi rat u Islamskoj zemlji.
laze smradına
Rado bi ovaj napo Iran,da udovolji Izraelu,Izrael ne želi da ima ni jednu muslimansku zemlju ekonomski ni vojno jakom
Spermij Zmaja od Sipova..
Mislim da su cetnici ispalili projektil...
15, Yemen Road, Yemen
@Sheik Reče Chandler Bing, da mu Janice piše! :)
Otkud siromašnom Jemenu takvi projektili... Otkud šijjskom pokretu finansije i ratna oprema. rat je skupa igračka, to neko finansira.... A znamo ko finansira šijje u Iraku, Libanu, Siriji i Jemenu... IRAN najgora podmukla nacija, koja sve fino u javnosti, a muti u pozadini... Da vi znate šta su oni sve do sad u Bosni izborili se do 2017. Sve potplaćuju, mute i rade. A u javnosti nasmijanih lica i nevinih pogleda. Biće u javnosti više o tome.
ovo ona fora ko prve pljune u moj mrst on je bolji
joj ofirnog pokušaja zakuhavanja
Trump tvrdi i da je on najpametniji a da su mu djeca visokokvalitetne osobe.