Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Il u razumljivom: Dragi Kongresu, dje ispitajte jesam li prisluškivan u razgovorima o prljavim rabotama! Ako jesam molim Breitbard I Fox News i ostale plać...onaj,... novinare da to u širem spektrumu negiraju! Maksuz Fala! Vaš voljeni Doni!
Ima li kakva nana da ovom američkom garibu salije stravu? Grehota da rikne sad kad je osigurao milijarde
Trump cini sve da skrene paznju sa svojih odnosa sa Rusijom. Ovaj napad na Obamu ce biti kolosalni strateski autogol.
Izgleda da je Obama otvorio Dodikovo pismo upuceno Trumpu 😀
Treba to preispitati...
trumpu će predsjednički mandat proći u raznim skandalima, nešto kao ona sandra afrika.
Kažu da su zvali sad i eksperta Bakira da ovo preispita, prije njega posjeta Kolinde, Željke i dodove ženke su bili neuspješni oko ovog slučaja, ništa nisu radile sem selfia ispred ograde Bijele kuće.
Smanjite vijesti u vezi ovog debila, fakat smara.
--- traži da kongres ispita da li ga je Obama špijunirao Eh, a od Kongresa ne traži da ispita da li ga je Putin špijunirao ?? Koliko znam na KGBovca Putina se nije žalila samo trojka Nikolić, Kusturica i Dodik ! :))
mogo bi ga crni natrat da mu se iskolače kretenske oči kao u varenog zeca
Ne seri Trumpu trumpavi. Dajes izjave za zatvora i sad nesto kenjas.
obami treba bitch-slap