Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dje bas talibane 😂
Srbi stavljaju ulog na Trampa, Jared će smjeti praviti zgrade samo u slučaju da mu punac pobijedi i pusti ih raditi na Kosovu šta hoće. Ali avaj….
Hajde ba ko to još gleda, primali ste ga od turaka 500 godina pa su vam opet dragi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dao bi Aco i guzice da de ulize Trampu koji ga je primio u magarecu klupu ko djaka prvaka.
Ne ide. Ipak treba ameri da imaju malo obraza
Beograd mega metropola u odnosu na Sarajevo lol
Kakva je to metropola gdje i danas kanalizacija nije rjesena.
Sluge jednom sluge uvijek. Što bi rekli u Bosni šaraj malo nemoj po jednom mjestu
"Trumpe, Srbine" 😀😂. Ne gradi Clinton, ata se bunite 😜.
Klinton je sagradio Republiku Srpsku. dosta
Srbi su uvjek bili vazali i sluge,sta je tu cudno
Baš vas sve krenulo nizbrdo. Prijedlog je izazvao bijes u Srbiji: "Nečuveno je da se mjesto gdje su ljudi ubijani i bombardirani pretvara u mjesto s jacuzzijem i kockarnicama", rekao je Aleksandar Jovanović Ćuta.
Ovi Srbi su komedija od naroda
Pa šta nije Trump više Srbin?
tkzv `opozicija` u Srbiji je protiv svega, Beograda na vodi, novih stadiona, fabrika, rudnika, novih autoputeva, metroa, brzih pruga i novih vozova za velike brzine, protiv Air Serbie i da ne nabrajam dalje. Ukratko, svega onoga sto oni nikad nisu uradili jer su bili zauzeti punjenjem sopstvenih dzepova dok ih drzava i narod nisu interesovali. Posle 12 godina njihove `demokratije` Srbija je bila najsiromasnija evropska drzava i u bankrotu.
Takvu politiku narod je odbacio na izborima 2012. ali tajkunsko-lopovska banda u vidu danasnje `opozicije` se nije promenila, i dalje guraju istu, odavno i mnogo puta na izborima porazenu mantru. Narod to nece ali oni i dalje ne odustaju...zato nikad na izborima nece pobediti predsednika Vucka. Prekosutra, 1. Maja pocinje izgradnja nacionalnog stadiona vrednog 300 miliona evra. Tajkuni, lopovi i mrzitelji svega srpskog bice na aparatima.
kada se napravi i zet stavi Kosovo Tower
šupka ce vučić dati samo ako ima interes.a ima.
hehhehe , eto im Vučka što im ga šuknu narodu svom .
Čemu bes, zar tvamp nije svbin?
Money, money, money
Ja, jos dok sam bio mlad za vrijeme Jugoslavije, stalno sam se pitao, kakav smo to mi narod koji «slavi»samo poraze, a ne pobjede😱🤔izgleda da su to nametali najvise Srbi😱😡pa koliko je poginulo u toj jebenoj zgradi vojnih lica, a koliko je ginulo u Sarajevu, svaki bogovetni dan, djece i neduznih civila od njihovih granata sa brda😱😡