Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj babo vidi mu glave!
I to vam je najbolji razlog zbog čega ne treba biti na čelu SAD? Čovjek je biznismen, a Amerika je do sada trpila gluposti onog Crnca.
Kolika je tvoja tikva !?
Eto posla...valja šalovati zid sa Mexico :D
@Pijun100000 radnih mjesta😂
uz dogovor sa baketom i dodiom
Meksiko treba da uđe u savez sa Rusijom i Kinom.
KURŠĆANSTVO JE PAGANIZAM, PEDERASTIJA I PEDOFILIJA.............NA ISTOČNO I ZAPADNO KURŠĆANSTVO TREBA SE SAMO PIŠAT I SRAT
https://www.liveleak.com/view?i=9cf_1432582508&comments=1
https://www.liveleak.com/view?i=9cf_1432582508&comments=1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobro je pa NAS nista vise ne mize iznenaditi
Ovo rade da se operu od Palestine,Balkana,isila i svega drugog sto su nanijeli planeti zemlji a zaboravili su da su prvu raketu za svemir kupili od druga Tita!
Ovo rade da se operu od Palestine,Balkana,isila i svega drugog sto su nanijeli planeti zemlji a zaboravili su da su prvu raketu za svemir kupili od druga Tita!
Malo je sedam, svim muslimanima svijeta
a u kojoj od tih zemalja niste vi bacali bombe
Kako je glavati glupan uopste dizivio ovoliko godina? :)))
Tramp govori istinu, ali je pretjerao u odmazdi.
ovo je budala na kvadrat
SVAKE GODINE U EUROPI 30 000 MRTVI ZBOG IMIGRANATA SA BLISKOG ISTOKA !!
A vala i ti lazes kao Trump.
@Dino Z Tramp govori istinu, ali je pretjerao u odmazdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prejeba je bože
A kod tebe red,pucaju policajci na crnce ko na zečeve,pale se džamije,Kalifornija hoće napolje. Zabat ćete se vi svojim neredima..
Policijska tortura je za vreme Obaminog režima
kad se sjetim naslova u srbijanskom kuriru i informeru trampe srbine,a sad Novi ministar obrane SAD James Mattis kaže da prije smanjenja prisustva snaga SAD na Kosovu domaće kosovske snage moraju dobiti mandat za obranu zemlje,DOKUMENT POTPISAO ŠEF PENTAGONA: ‘Kosovo mora dobiti vojsku, Srbija će ga priznati uoči ulaska u EU’ suknu im tramp