Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel sletit u Banja Luku da Melanija preuzme one svoje cipele. I drugo kako se ususđeje doći NEPOKRIVENA ?? I gluho bilo u štiklama koje Sebija nikad ne nosi na poslu !
Krelajica ELizabeta ima svog dvorskoig razgazaviča cipela da je gight ne muči. Ko razagzuje MEljinine viple u Banja Lucim jel ŽELJKA ili treba i teži kalibar kao što je Majkićka ?
sad je Bake tužan što ga nisu zvali, da i on tu sjedi, da se smješka
Tvampe avapine! :)))
@Twins34 Poslije tvoje mame turkinje!!
Bravo Melanija sto nisi stavila maramu!
Kakvi su ovo buketi od raštike?
Josip Broz Tito masovni ubica i zlocinac! Sirimo istinu! Klanjajmo se Allahu koji nam je dao sve od zdravlja familije i srece a ne tamo nekom krvniku Titu koji je ubijao nase najmilije samo zato sto su muslimani #komunizamjezlo #islamjespas
Ova žena se ne zna smijati. Njoj je mjesto u štali.
plastika,.,
Josip Broz Tito masovni ubica i zlocinac! Sirimo istinu! Klanjajmo se Allahu koji nam je dao sve od zdravlja familije i srece a ne tamo nekom krvniku Titu koji je ubijao nase najmilije samo zato sto su muslimani #komunizamjezlo #islamjespas
Trumpe srbine, sta uradi od sebe :)
Melanija pravo gospoče nije stavila crveni lak ko Sebija..
Mozda da navrati i otkrije spomenik Zeljku Cvijanovicu koji je prvobitno bio njoj namjenjen
Saud. Arabija je jedan od najvecih kreditora SADa.
Gledaj Melanuje , jesi me nasmijala ovako rano , hahahahaha..uzela vojnicki opasac i opasalase haha..;))
Znaci li ovo sada da je Tvamp avapin? :)))
Ebo Melaniju, naša Sebija bolja kokara, nije ironija.
Saudija kupuje oruzje od USA i sta sve ne jos. USA finansira, podrzava Izrael u svim pogledima i na sve nacine. Izrael ugnjetava Palestinu, obicni narod i sirotinju. Ne do Bog nikome prolaziti sta oni prolaze... U kojeg Boga Saudijci vjeruju i kojem se Bogu klanjaju samo On zna...
nije ni izraelcima bilo lako, kroz sta su sve prolazili...
@pensa tacno, Ali to su im radili Evropljani.. zasto ispastaju Palestinci? Zasto im Evropljani nisu Dali komad zemlje u Evropi I nazvali ga Izrael?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njemu se Srbi plaho radovali, a on juče sa Turcima pa danas sa Arapima. Ne bi me čudilo da ode i na Kosovo ili u Alabaniju.
Samo pareeeeeeeeeee........