Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet cu napisati, ako nema "prijetnje" u svijetu, onda nema ni razloga da se ulaze u naoruzanje, kao i proizvodnju istih. Ptice na grani znaju da SK nije prijetnja svijetu, a kamo li USA-u, ali eto treba nekakav alibi, jer ionako su razhebali Afriku i lijevi dio Azije..
...desni ako si u Rusiji i okreneš se prema Indiji.
I Sjeverna Koreja najavila još jednu godina proizvodnje raketa povećanog dometa... p.s. al' je meza u Singapuru bila za 10, kaže Kim :)
Neda koreanac bombu, qurac će ga prevariti?!
Nije fer Donalde.
Ovaj koliko laze tacno treba raditi onaj ancestory dna sigurno ce pokazati da je serv!!!
On je arijevac i porijeklom je švabo.
Znamo ovo je standardna procedura. Kad je Srbija prihvatila prekid bombardovanja, isto je anstavljeno dok nije dokazala da je kapitulirala na Kosovu !
Ovaj ce opet sve us..ti sto je nedavno dogovorio
Trump vodi licemjernu americku politiku i uvijek ce naci nekoga koga ce proglasiti prijetnjom. SAD ne mogu funkcionisati bez konflikta na svjetskoj razini. Americka ekonomija tako funkcionise. Da nije bilo drugog svjetskog rata SAD bi ostale na razini srednje razvijene zemlje.
Hebat ce ti Buco sve😅😅😅
A onaj drugi muflon ce samo nastaviti da gomila nuklerani arsenal
Ovaj Trump bi prevario majku svoju rodjenu
toliko o dogovoru
Trump je takodjer uveo carine od 20% na automobile iz EU ...
Bgm otkako Kim napravi hidrogensku, odmah pregovaraju s njim.
Tramp nije Bakir da povjeruje na Covicevu lijepu pricu o obecanje i ono, vidimo se, a sutra druga prica. Tramp je kao prvo biznismen i trgovac i drzi do one srpske, trak pare, trak roba. A ti hoces da ti ja ukinem sankcije, a ti ponovo sa Kinom.