Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako u glavu ne moze svako da pogodi
bas nam je u bosni bitno ko je rokno kenedija prije 54 godine...a nema vode u sarajevu
Odlucit ce Trump drugacije cim bude upoznat sta je u dokumentima.
james franco ga je pokuso spasiti
Znam samo da nesto i ne vjerujem u teoriju da ga je ubio onaj Oswald, eto tek onako. Kao sto ne vjerujem u smrti tj zvanicne verzije po kojima su stradali Izet Nanic, Jozo Leutar i mnogi drugi.
@Improvizator u pravu si SNSD laktasenko seljoberu........pravi si primjerak glupog bosanca,moj laktasenko
Masoni ga ubili
Hmmm hoce li biti dostupni licni dokumenti ubojice nadjeni odmah po izvrsenju atentata , licna karta, pasos ili iskaznica za gradski prevoz? :)
nego sta nego iz Sarajeva nece valjda Crna ruka bit!?:)))))
Zar ima jos tajni oko Kennedy ubistva? Ubila ga drzava,a onda gurnuli onog blesova Oswalda,pa kao i njega neki bjesni policajac rokno u stanici. Oni svakih 20-50 godina otvaraju neke satro tajne dokumente,a sve vec javno odavno.
@Improvizator bravo debilu hahahah
@Dr.Baltazar Srbi su svi na mirišnjavim maramicama ili Violeta preparatima, nemoj ih puno ubijati u pojam.