Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naplatili ste vi zivote vasih voljenih stanovnicima Bliskog istoka visestruko.
Four thousand Israelis employed by companies housed in the World Trade Center stayed home from work on 9/11, warned in advance of the impending attack on the WTC!!! Mamu im chifutsku!
@MudzahEdin10 Jebiga jarane, niko jos nije imperija postao ljubavlju i razumjevanjem prema drugima. No mogli bi bar da saraju malo a ne vec 30 godine sve na jadne ljude Bliskog istoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sami sebi srušli nebodere, ubili svoje ljude da bi mogli napasti Afganistan, Irak, Libiju, Siriju ...a isto tako im dobro doslo da u svijetu imaju neki dan koji kao obiljezavaju i gdje ispadaju zrtve, samo ih znamo po bacanju atomskih bombi na Japan i istrebljenju Indijaca, te tlacenju Crnaca, prokleta je to zemlja.
collateral damage,druze!!
obavezno pogledati ! https://www.youtube.com/watch?v=LPKq2K2dh6k
Tramp, mislio sam da ce biti nesto od tebe, al postao kao clovan..Tviteras tu neka nakaza i pises gluposti..Presjednik jedne drzave puca tvitive:-))) Sta je vas je poginulo 3000, ko da je to neka cifra???Po vasem svaka americka zrtva je vrijedna jedan milion drugih zrtava..
Sami srusili pa sad se kao sjecaju,meteoru gdje si udri ovo...
vidi Melanije što se fino ufatila za sisu
dali se ovoj crkotini moze dici bez vijagre
godišnjica najveće pozorišne predstave u historiji. False flag
Što bi bošnjo reko nisu to učinili muslimani,niti je moguce da BOING od 40 tona sruši toranj,to oni sama da nam ukaljaju vjeru a sami sebi srušili
ee baš su panglu, i to neviđeni
Boing i nije mogao srusiti WTC,jer DEBILU kerozin ne moze razviti toliku temperaturu da istopi celicne stubove koji su nosili zgradu.A i sam arhitekta koji je to izgradio je rekao da je to nemoguce.Termit bombe su rjesenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ces, stradalo 2985 nevinih drzavljana SAD-a i ostalih 86 zemalja svijeta (nijednog zidova taj dan zanimljivo), koji su se tu zadesili dok je Amerika izvršavala False flag attack, odnosno povod za beskonacni rat protiv terorizma (pranje novca, prisvajanje tudjih resursa itd isl)
pokoj im duši
@zoranzoranovic Nisam znao da su mediji u americi islamski.
Four thousand Israelis employed by companies housed in the World Trade Center stayed home from work on 9/11, warned in advance of the impending attack on the WTC!!! Mamu im chifutsku!
Zadnjih dana na Klixu primjecujem kako se Djikani predstavljaju kao Bosnjaci i pisu protiv Hrvata i vrijedjaju ih.
odavno to rade
Sami sebi srušli nebodere, ubili svoje ljude da bi mogli napasti Afganistan, Irak, Libiju, Siriju ...
nista to nije sta ce vam buco napravit ako se budete zaebavali
Politicki vrh svijeta ispire mozak ljudima preko medija...Svi mediji pisu samo ono sto isti taj politicki vrh zeli da znate tj preko bolesnih podkupljivi novinara prave budale od naroda a sve u cilju zgrtanja sto veceg bogastva kroz mnoge ratove i prodaju oruzja
PS I klitorix pise ono sto mu ''fena'' proda a ista ta fena pise samo ono sto joj dozvoli CNN i ostali koji su pod americkom sapom.