Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno ga ubaciti u naš krizni štab, uklapa se u stručni profil!
@monty python hahahaha! popravi mi dan ...
@monty python Ja stvarno ne znam šta da mislim o njemu. Lupio je toliku glupost da sam umro ahahhahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djeca nam se smiju moj reufe 😂😂
ok...on prvi u red za ubrizgavanje...koji glupan!
Za sve tupoglavce koji lupetaju, a pojma nemaju kao i mnogi doktori, stavljam samo jedan link s Interneta. Napis o vodikovom peroksidu koji se između ostalog koristi i kao dezinficijens i kao lijek. http://www.alternativa-forum.com/ostali-proizvodi/5739-h2o2-vodikov-hidrogen-peroksid.html
Pa Amerikanci inace ovako razmisljaju,,Mene ne cudi ova izjava,tj. pitanje koje je postavio.
Covjek kao da je SDA kadar.
bujrum kod mene na dvije ljute 😂
ovaj je car... ima da ponovo izmisli medecinu
Covjek je postavio pitanje da li postoji mogucnost za tom metodom alu glupi bosnjo procita naslov i odmah se baci na komentare!
@Faraon187 Postavio pitanje da li se dezinfekt moze ubrizgati u ljudski organizam..I tebi je to normalno pitanje?
Genijalno
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.
Koja trupina
Kažete Tram rekao, rekao ono, na konferenciji za novinare, u mjesto da LAŽETE o tome šta je Tram rekao, dovoljno bi bilo da objavite snimak konferencije, bijedo jedna od "medija"
Eto, gledali smo isti snimak, i šta si ti zaključio (čuo) da je on u stvari rekao? Ja sam čuo onkao kako je Klixu preveo
Neka probaju na tebi.
Pitam se samo kako njemu padnu na pamet ovakve stvari? Ovo može izjavit samo neko ko je zabrinjavajuće tupav. I onda skontaš da takav jedan tupan ima prst na crvenom dugmetu.
Iz dana u dan se ne mogu nacuditi da je on predsjednik najmocnije drzave na svijetu.
Solaka je prevazisao...