Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Netanyahu je izjavio da suština problema između Izraelaca i Palestinaca nije izgradnja jevrejskih naselja nego to što Palestinci ne priznaju Izraelu pravo na postojanje u bilo kojim granicama..." i onda pomisli, pa kad je vec tako, hajde da im otmemo jos to malo zemlje sto imaju..
BOYKOT CIFUTE I FUCK TRUMP
Malo je ovo sve jadno, jedini Arapi koji su pristojni su zrtve a oni svi drugi sranja nevidenja.
Svaka čast dreseru NARANČASTE ŽABOKREČINE u ljudskom obliku koji je izdresiro ljudskom govoru. Al jedva naučila par riječi i prvo što joj palo na pamet bi Iran i "izrael" ( namjerno malo i pod znacima navoda). Treba ga neko zahebat i dat mu repetiran pištolj da čisti sa cijevi prema sebi. Sad zasad izštampam po koju njegovu sliku i stavim je na dnu hale da puno ne "bućka". Svaki put mu po jedan "Trump Tower" iskenjam posred labrnje.
nije narančaste nego narandžaste... Toliko si paglu lik da nemas ni na jednom komentaru lajkove haha
Narančaste il narandžaste uglavnom je bitno da dokazuješ da se slažeš sa mnom da se o ŽABOKREČINI radi, "inteligencijo". Tako ti je kad krembil poput tebe druge "glupima" proziva. I da, ne diže se meni ko tebi ma lajkove mališa. Smaraš polako.
hahahaha da priceka ;D
samim izborom trumpa za predsjednika mozemo zakljucizi kako su ameri bolestan narod..frajer ne gotivi niti jedan narod,hvali se kako hvata zenske za pi...u,gradio bi zidove itd..i on primjer mladima..fuj
trampa je americko udruzenje psihijatara i psihologa proglasilo neuracunljivim, a jeste li vidjeli kako onaj japanac prevce ocima kada se pozdravljao sa njim hahaha
Dupeuvlakač teški ovaj močvarski otrovni glodar, vidi se na slici.
I Duduka voli al mu potvrdjuje sankcije, i Ruse obozava al trazi da vrate Kim Ukraini itd.... Nastavice se:))
Nema borbe nema rata bez Jasera Arafata!Doce Tramp kad uvedete WiFI da se moze na klix ulogovati i windows otvoriti
Cafirska posla!!!
"da malo pričeka sa daljenjoj gradnjom naselja" ??? Klix opet popio...