Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li Voja Seselj ponovo nositi majce sa likom Donalda Trumpa? Inace odlazeca americka administracija.
@lale gator Koliko smo mi Srbi glup narod https://i0.wp.com/www.prelistaj.me/wp-content/uploads/2016/11/bilbord.jpg?fit=665%2C374 http://images2.kurir.rs/slika-620x910/10112016naslovna-1478736618-1031761.jpg http://radiokameleon.ba/wp-content/uploads/2017/02/trump-šešelj.jpg
@vatikan2 Svaka ti je ka Njegoševa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inace odlazeca administracija
Sjeverna Koreja spremila adekvatan odgovor Trumpovoj prijetnji: TO JE ODLAZEĆA ADMINISTRACIJA ! Isti je svojevremeno na američke prijetnje iznio legendarni SDSovac Božo Vučurević Tomahavk !
Na sta spade kolijevka mojih predaka. Da se preko nje prepucavaju velike sile i da je iznutra jedu mafijasi na celu sa Djukanovicem.
Zivotinja Seselj je bio neko dan pred samrti a ova odluka Trumpha ce ga dokrajciti, sada je samo izvratio majcu a ono kokarda izleti umjesto Trumpha.
KAKAO je UStavni sud RBIH postao UStavni sud ISlamske zajednice, a SUlejman TIhić prijetio da ako se Srpska odcijepi da će uvesti RBIH. Sada se vidi njenog pravnog nasljednika ISlamsku ZAjednicu na vrhu sa UStavnim sudom islamske zajednice. Nartavno ne kaće se BiH nego nako globalne šerijatske zajednice !! TRump oduševljen najonijim BAkirovim i Reisovim uracima !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50032/odrzana_vanredna_sjednica_rijaseta_u_ustavni_sud_islamske_zajednice_u_bih_imenovan_profesor_kasim_trnka.html
Mandić, Labud i ostala DF banda na aparatima. Izmaće im ME iz ralja " srbskog" posjedovanja!
Udje bakirova tazbina u NATO😂
Sretno im bilo i nova zaduzenja koje moraju clanarinu placati.
Ovo nije dobro. Naše zemljice treba da gledaju da sa svakim (gdje je to moguće) imaju korektne odnose, a ne da se priklanjaju bilo kojem ratnom savezu. NATO je vojni savez koji je trenutno umiješan u desetak ratnih sukoba u kojima stradaju nedužni civili, napadao je nezavisne zemlje samo iz razloga jer njihova vodjstva nisu odgovarala velikom kapitalu zapadnih zemalja. Nikakvih iluzija nemam po pitanju Rusije, dapače - Putin je diktator. No NATO nije rješenje.
@cptn. Imas dva izbora bit putko ili slobodan u NATO, ne zaboravi ko je sjebao cetnike
Sta ce njima NATO, dok ih neko nadje na karti mogu se svi iseliti...
Hahahahahahaha
Bravo Crna Goro.Bravo Milo Djukanovicu.Ne damo Srbima i Ruskoj bandi da nas slome,milo to nije dozvolio.Crna Gora naprijed i clanstvo u EU.
Jel ti milo ili drago?
TEŠKA VREMENA dođoše ! Amerikanac na Kosovu i u drugom oku Crnoj Gori, stavio Dodika na crnu listu, naravno i U Hrvatskoj. I gdje sad još ostaje poštenom Srbinu da mitinguje ? U Makedoniji Srba nema, pa onda jedino u Srbiji. Što upravo i radi ! :)))
Eh nekad je NATO tukao i po Crnoj Gori. A crnogorci su kroz slavnu istoriju uvijek više volili da oni drugog tuku nego da njih neko tuče ! Pa nisu sado - mazohisti ko Srbi !
Vucko i Putin na aparatima