Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAGA ✊🏻💪🏻
Neko ga je podsjetio da su i jevreje u nacističkim logorima razdvajali od djece . Samo ga je to moglo ganuti ! Na primjer u Auswitzu na slici http://destination-yisrael.biblesearchers.com/.a/6a0120a610bec4970c01bb07f94bdc970d-pi
Da nije TRUMP očekivao na predstojećim izborima POČASNI DOKTORAT I POBJEDU NA NAREDNIM IZBORIMA ko Dragan Čović ? http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2018/06/covic_doktor.jpg
malo je razmislio...sad svi idu u isti zatvor..i roditelji i djeca..zasto da americki gradjani placaju izdrzavanje te djece...svi u logor i natrag mexiko....tramp je pre svega biznismen..ako nema ekonomsku opravdanost onda to mjenjas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj covjek je fenomen pa pricajte sta hocete,izvanredno izazove krizu a onda je rijesi i napravi se dobar i pokupi sve politicke poene,cist primjer N.Korea, skoro da zarate a onda on i Kim najbolji jarani.Isto tako sa ovom djecom,razdvojite ih od roditelja ,pa njihovi roditelji su smugleri sopstvene djece i danas eto necu ih razdvajati vise,vidite kako sam fin covjek
CESTITAM PREDSJEDNICE
Hebo vam pas mater...pa Trump je to i naredio...šupci jedni! 👆🏿
Trump za precjenika!!
i sad ce ispast da je dobar covjek !
Pa nego sta je nego dobar covjek.U civilizovanim zemljama ti se oduzimaju djeca ako se nisi u stanju starati o njima ili ih dovodis u zivotnu opasnost a idenje u zatvor roditelja je nemogucnost staranja o djeci.Koji k. ti tu nije jasan?Treba pustiti na slobodu budalu koja je zasluzila zatvor jer ima djecu , jel to predlazes?
@BokirSDA meni se cini da ti ne znas o cemu se ovde radi !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U svakom ratu i trebljenju su djecu odvajali zar se ne sjecate vas par?I zao mi je sve djece koja god nacija bila u pitanju,Bog ne postoji,vjere ne postoje to je sve vid kontrole i imaginarno je!
O, bravo Donalde, macko! Prvo potpises zatvaranje djece u kaveze, potez kakvog se ni Hico ne bi postidio, a onda humano, nakon sto se cijeli svijet digao na noge, potpises prestanak tog ludila. Za Nobela.
gdje su oni sto su pisali da je propaganda vijest gdje je voditeljica zaplakala
Pa i sam je roditelj pa dali se ikad upita kako bi njemu bilo da ga neko razdvoji od djece.Koji bilmez od politicara
Sad i djeca koja su mogla uci moraju nazad nista od amerike , nazad u pustinje ... Dobri odigrano "borci za ljudska prava"..
Gospodin.
A "zauzvrat", republikanci odobrili 23 milijarde dolara za izgradnju zida prema Meksiku.
ovom pencu bih zubima grkljan izvadio, smrad cionistički
"Šta djeca nisu u zatvorima? Stavite ih s roditeljima u zatvore."
Zapravo jesu. Tri obroka dnevno na nivou hot-doga i hamburgera i slične junk food, zajedničke sobe za spavanje, dnevni raspored aktivnosti, nemaju kontakt s roditeljima. I naravno ne izlaze nigdje. Zatvorski život.