Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da izbije atomski rat, nama bi bilo svejedno, sve dok ne doďe do naše ulice, a i tad bi gledali u mobilni i ne bi kontali da se dešava.
Samo je trebao dodati da pored Irana bi bili "izbrisani" Tel Aviv , Rijad ..sve Americke baze , pa nije iran zatucana S.Arabija vec islamska zemlja koja je shavtila znacenje rijeci IKRE i napravila svoje oruzje
saudijci i emirati, finansiraju ratove protiv Irana, protiv Turske u Siriji, rat u Jemenu, finansiraju onog generala Haftara u Libiji, vojsku u Sudanu da ne preda vlast vlastima i finansiraju Egipatskog diktatora Sisija.... TOLIKO O ZEMLJI ISLAMA
@Kattana Kakva islamska zemlja ,šije su izašle iz Islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo ludilo nece prestati dok se svijet ne digne protiv americkog haraca i nasilnog otimanja resursa.
Ovaj stari dement razmislja poput pijevca.Pa nije ti Iran razorena Sirija da bi te nijemo promatrao i dozvolio da radis sto hoces.
Budemo vidil.
Trump nece započet ali ima onaj do njega Evangelist Mike Pence oni podržavaju izgradnju Velikog Izraela, ,postoji mogucnost da Trumpa smijene i zamijeni ce ga PENCE i on ce zapocet Rat
Mora se nedje ratovati
sad se moraš pravdat - nisi odgovorio na napad, ili tobožnji napad Irana na dron, sad Amerika izgleda slabo, sad će se Ruje pohasit... Trumpe nek nisi pritisno dugme, svaka ti čast. Samo gledaj ako Rusi i Srbi nešto krenu, onda odobri sve
Ma naravno, može u akcionom hollywoodskom filmu kada jedan marinac skoka 150 talibana i ostajne živ.
Nije stvar ko ce biti izbrisan nego ako ne pobjedi US and A i 15000 americkih vojnika bude ubijeno, tada ce biti pitanje koje pobjednik a ne ko je izbrisan.
Sta je misu? Sve ti nesto ,sve prijetis ,sankcije pa sto ne napadnes uvedi demokraciju kao sto si uvodio u ostalim zemljama. Nemas muda i nesmijes napast to priznaj. Nije Iran neka Libija i Sirija. Iran je sila vojna i znas ti dobro Trump.A jel mislis da bi ostale zemlje gledale a pogotovo islamske kako ti unistavas Iran bez razloga ikakvog,grdno se varas.
Doce i vama kraj.
Realno...da hoce da ratuju principom “spaljene zemlje”, sem Kine, Rusije i Indije...Ameri svaku drugu zemlju mogu zacas pregaziti. Ja rat nikad shvatao nisam a poucen iskustvima kod nas naprosto ne mogu da pozelim ikome da se desi.
Jednog dana akobogda otici ces sa te znacajne funkcije sa koje ubijas, unistavas tudje zemlje i zivote!!!! A tada neces nikome biti ni u PETI!!!!
Sta radi taj dron iznad Irana???
@bosniaco Kada ga Iranci sruše da može Trump ubiti 150 Iranaca. Navodno.
Svi ste protiv Amerike kad je na drugoj strani musliman kakav god da je, a kad su bombardovali tzv. VRS mahali smo njihovim zastavama i urlikali na sav glas USA-USA. Kad ih je došlo 60.000 u BiH i kad je Brown and Root zapošljavao, stali ste u redove da im služite. I ja sam, ali danas nisam licemjer kao većina ovdje i znam ko je zaustavio rat u BiH, koga su bombardovali i za koga sam radio. I opet bi.
Ne nego nema duplih standarda, na strani smo onoga ko je u pravu, a Iran je imao potpuno pravo da srusi dron koji je neovlasteno na njihovoj teritoriji.