Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam je u krvi nemate mira morate negdje g...a jesti.Stara izreka svaki uspon ima j pad .To vas slijedi kad tad . ameri.
Hajvan ostaje hajvan.
Sto to nisi napisao Koreji, oni vas vise provociraju, shupchino jedna i licemjeru, njima ides na noge i lizes dupe...
Serbija ima izuzetno dobre odnose sa Iranom,čak ni Kosovo nisu priznali,gdje živi 97%muslimana,zaradi prijateljstva sa Serbijom,i opet ovi serbi da ih Tramp satare,čudan narod i nezahvalan
Isto tako, istrage o raznim aferama idu u nezeljenom pravcu po majmunu Donaldu. Znajuci skim ima posla, njegov odvjetnik 'cistac prljavog vesa' ima snimak sa Donaldom oko isplate kurvi. Rusi su mu sredili da dobije na izborima i sad sve ispolovljava na povrsinu. Nece docekati sljedece izbore ovaj pateticni luzer.
Prijetnja nuklearnim napadom na Iran. Jos je to ostalo da Amerika uradi za Izrael i onda su u potputnosti pokorili bliski istok. Ovo ni Hitler nebi uradio.
reklama za twiter ... lik objavama na twiteru privlacu sve vise korisnika... a uz to blento se igra sa nacijom od cca70 milijuna ljudi to se ne moze poraziti ... umjesto da trazi saveznike on prijeti, ali sta ces, njegovo vrijeme a ive budale mu kontriraju glupostima...
Poubijajte šije, doista su velika većina njih kafiri - nemuslimani, oni su najveći neprijatelji muslimana, gdje god mogu ubijaju sunite.
@Bosniak1992 A inace Iran je najvise pomogao armiji BiH u ratu sa naoruzanjem dok je "nasa" saudiska arabija samo gledala
@Bosniak1992 A inace Iran je najvise pomogao armiji BiH u ratu sa naoruzanjem dok je "nasa" saudiska arabija samo gledala
Evo Donalde ja ti prijetim. Ako ikada vise bilo sta tweetujes, nategnut cu ti Ivanku a Melaniji cu rec da ga poslije olize i oglaba, da dodje do tebe i poljubi te...hahahahaha
I ima da mi vratiš moju loptu i biciklo!!!
Donalde, dajes izjave na nivou isfrustriranog cetvarogodisnjeg djeteta u vrticu.....saberi se malo, ipak si predsjednik SAD-a a ne sekretar mjesne zajednice.
Vjerovatno ga Bakir savjetovao a nije provjerio njegove savjete.kad skonta najlutiće se pa onda neće više ni Bošnjake podržavat uh kukala vam majka!
Kad luđaci budu izabrani, okolina im postaje ludnica.
ne, okolina I jeste ga izbrala
Ko ti prijeti mamlaze jedan
Samo laju jedni na druge🤷‍♂️
Sigurnije se čovijek osjeća u Teheranu naspram bilo kog grada u USA??!!Onaj koji nezna kulturu i običaje starih Perzijaca bolje da nije ni rodjen ili nek se odmah ubije??!!Amerika zlo svijeta??!!
Ti isti amerikanci kada trpaju srbe tada su sasvim super ... A kada po pici treba da dobije neka islamska zemlja tada su za vas ti ameri,zlo !!!
@Ludjo84AP. Jašta... Zato svi idu u Iran, a niko nece u USA. Eno, nekidan, na CNN-u, dramatičan apel Meksikanaca da im se dozovoli slobodan prolaz i azil, te trajni boravak u Iranu. Zahtjev su podrzali i Panamci i Salvadorci. Svi zele da uzivaju u blagodeti iranske slobode i razmjene misljenja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)