Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta nas boli briga za šta je ova masoncina stara...
Naravno Bošnje idu u korak sa najnazadnijim plemenima ovog svijeta i nisu za abortus. Ženino tijelo - ženin izbor i tačka.
@TopKomentar Vidi da si budala koja ne razmislja kad pise sta ce reci nego kao uvjek samo laprdas majmune niko nema pravo da nekom uzima zivot kojem mu je bog dragi dao niko sem boga dragog a ti smatras ako si u tjelu svom da imas pravo sta hoces glupa razmisljanja.
@TopKomentar @krajisnik81 Majmune krajiški kako Allah odobrava da se ubija na njegovom putu, normalno da je dao pravo. Ne laprdaj nego se uhvati knjige neke konkretne a ne Kurana
Mislim da svako ima pravo da sa svojim tijelom radi sta god pozeli :) morbidno malo, ali zapravo koliko Vas bi voljelo da postane otac u ranim dvadesetim zbog nepaznje ? Nespremni, niste situirani u tom momentu i sl ....
Svako ima svoju nafaku.
Trampu je mali a on bi volio da mu je veliki.
Neshvatljiva odluka Alabame. Abortus je žensko pravo i dio slobode, to se nipošto ne smije uskratiti.
Steta sto i njegovoj majci to nije bilo dopusteno.