Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Junac iz Laktaša 2
Nije ni cudo sto je popularan medju teoreticarima zavjere, kad su to uglavnom sve dzikhani, a od ovog tesko da ima veci dzikhan.
4 more years
POSRO SE NA AMERE KO FRANJO NA VUKOVAR
zasto ne objavite da je u dzordziji pronadjeno dodatnih 2600 glasova i da je tramp smanjio razliku? kakva lakrdija od izbora
Kako su samo mediji škrti po pitanju informacija koje idu u Trampovu korist i kako prenose samo info koje idu u korist demokrata. Dragi novinari gdje je to neovisno i nepristrasno novinarstvo, ili ste stvarno postali mašinerija za sprovođenje interesa jedne strane?
Hahahaha, out of control
Hahahah kako da ne,kad demokrata dobije tu se nema sta gledati i provjeravati.A kad je u pitanju republikanac,kozu mu ogulise. Neka neka i treba ih Trump zajebavat za sve ono sta su oni njemu uradili.
Bidem će sve svoje ljude nazad vratit, dzaba bu...
Trump ce do zadnjeg dana plesati svoj osvetnicki bijesni ples unistavajuci sve oko sebe
I ova Amerika je svakavo smece pustila da se tamo koti: Stevan Roknic, from Hobart, Indiana, a son of Yugoslav immigrants, said he flew in for the rally, spending close to $400 to be able to attend. “We know Trump won the election,” he said, adding: “The mail-in ballots were a bad idea.” He believes that “Covid-19 was orchestrated so that Democrats could have a easier time winning the election”.
Tornjaci! A sta je to vama Trump konkretno skrivio? A sta vam je Biden dobro uradio?
A ja mislim vi pisete da je prva dama napravila kucni film.
Jedna informacija za njegove fanove (uglavnom srbe) na ovom portalu. Jedinu slucaj prevare sa "mrtvim" glasacima koji je dokazan je genijalac trumpov glasac koji je potpisao listic na ime majke koja je mrtva. Ali, s obzirom na istoriju popularnih mitova i njihovu istinitost, nije ni cudno koliko se bolesnika "prikaci" na prevaranta poput trumpa.
Nije tacno ne lupaj.
@BalkaneMoj Ti si dosad vrh kralju moj..haha, ko da zivis , ne Marsu, nego u nekoj sestoj dimenziji, kontra realnosti u ovoj dimenziji, haha, mada i moja fora je malo nategnuta, inace bi bica iz sest dimenzija trebala bit makar malo naprednija i pametnija..😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako to rade diktatori, kad dozive potop na izborima.
Nisam nikad cuo za diktatora koji ne vodi ratove i potpisuje mirovne sproazume sirom svijeta i koji ima jedno 100 miliona ljudi podrske u americi, a koliko vidim i sirom svijeta..