Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god spomenem jevreje brisu se objave u korjenu.znaci i pored 98% vlasnistva kompletnih medija i filmske industrije u vlasnistvu jevreja i ovde posjeduju velik uticaj a fol glume nekonstitutivnost
podmitio De-mo(n)krat(s)ki rakBa Obama Ukrajinu da se odvoje od Russije 2014, ali šta se dešava nakon 4 godine pod mandatom Rep-ublehanškog Don Trube ??
Trampe ako li mu na megdan nedođeš ti mu vezi gaće i košulju !!!
zakazao pa otkazao ;)
evo sad cemo svi da se ukenjamo
a ja bas razmisljao "otkud bas SADA ukrajincima palo na pamet da salju tu neke brodove". kad ono...
Rusiji ovo nije trebalo.Sad će pritisak na Brku da zatvori Bosfor a taman uspostavi dobre veze sa Rusima.Propade Srpsko-Tursko bratstvo i prijateljstvo.Kme. :)