Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nagovorit sve migrante a naročito meksikance da sabotiraju svaki napredak infrastrukture. Da ih preko poreza bukvalno sakate. Da bi na kraju prstom u njima uperili i tekli "e jeste nazadni usrani kauboji!" Tako oni decenijama rade sa drugim zemljama samo što mjesto pomenutih "sredstava" upotrebljavaju bombe, avijaciju i soldatesku. Pozivam sve migrante u USA na sabotiranju obnove infrastrukture sve dok ne kolabiraju finansijski.
Zar nije mogao reci trilion?
lopina teška tako se naiviše krade od gradnje i izgradnje
Yebo Trampa nama kirbas obeco 100000 radnih mjesta😂😂😂
Trumpe imas ti dug 20 000 000 000 000$ Kina ima 19 000 000 000 000$ samo je pitanje sekunde ko ce prvi prnuti u cabar,a ko god krene nizbrdo zbog prepletenosti ekonomije idete zajedno u smrt Nemas ti ni teoretse sanse da vratis dug,izabrali su te da bi se na tebi kola slomila
cuo sam da je obecao i 300 000 radnih mijesta , Baki mu sapnuo da to uvijek upali
obecava ko ridjan...
Evo ga ko Fahro
1000 milijardi isto kao da kazes hiljadu hiljada, pa to ima naziv...
ovako zvuči više...
Trum zaposlio Baxa za savjetnika xD
ima śtamparija 24 sata da radi
Krepaj kenjac stari....
Ne treba ni analizirat šta je reko,sama slika govori više od 1000 rijeći
ovaj trupavko vazda dize tri pogresna prsta... vako je focak govorio trosoban u centru.
Ne, to je znak "Vegeta, pozdrav dobrom jelu"
@samir.ribic.5 fali mu onaj bjeli šemšir.