Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba mu sve, zazivio je u narodu nadimak Wussolini - pola pi3da, pola Musolini.
O klixe, to ste i doktori postali sa svojim navodno, znaci, po vama najbolji doktori mozda lazu da covjek nije opasan. Koja je ovo medijska farsa protiv novog starog predsjednika, prosto nevjerovatno.
On je shebao cijelu koncepciju korone! Kako ćeš nekoga sad ubijediti da je opasna kad metuzalem za dva dana radi od trenutka kada je postao pozitivan?
@MrziteljPDA Pa logika ti kaze da je onda nije ni imao, ali ko ce vama nadrogiranim ustasama to objasniti.
Trump je jedna teska budaletina, koji uz to nije sav svoj ! On nije sposoban ni da onaj svoj toranju NY vodi a kamo li sta drugo. Jedino ga postujem zbog ratova, ni jedan nije pokrenuo i nije mu to opcija. Sve drugo je katastrofa teska, neuracunjivi narcis koji je iz ludare pobjegao. Pa sa njim se i vlastita zena sprda...
Trump danas : Ako o Biden pobjedi, SAD ce postati zemlja 9. svijeta, slicno Venezueli ------ http://theontariotimes.com/trump-says-if-biden-is-wins-us-will-become-a-9th-world-country
Samo da se pravio normalan u predizbornoj kampanji, ubjedljivo bi pobijedio. Ovako, teško...