Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trumpe, mi normalna raja željna slobode ti želimo pobjedu. Nisi ni ti normalan ali Biden i njegova bagra su šejtanska vojska.
Trump, Velika Bijela Nada, je uradio ono najvaznije, a to da vise ne krece u ratove i zaustavi one koji su u toku. Druga stvar koju je super uradio, je prelijepi zid, koji pomoze da ilegalni migranti, kriminalci, kartelasi i drugi bolesnici ne prolaze granicu i donose crncima probleme, sto BLM i Joe Biden nece da priznaju. Trece, jedini je predsjednik koji je najvise pomogao crncima, Platinum plan, smanjivanje kazni zatvora i mnogi drugih podsticaja da pokrenu svoje biznise.
@Hajzdravo kad vidim ovde koliko ih podrzava ovog bolesnika, tek onda gubim nadu da će kod nas promjena ikada biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je slučaj kada Trump priča istinu.
Priča istinu koju glupi ljudi jednostavno znaju
Ne profitiraju direktno ljekari vec sistem....pogotovo farmaceutski ogranak koji ce tek da profitira od ovoga...tako da jeste u pravu a ovo kukanje samih doktora i radnika je zamazivanje ociju javnosti...jer njih niko nista svakako ne pita.....hvala im za sve sta rade ali su na dnu piramide "health" sistema. Sa druge strane...Trump trenutno gazi one koji smetaju za izbore a ovo isto moze reci za stotine drugih biznisa prije i poslije korone. Samo druge nedira iz interesa.
Pametan covjek, i ne boji se reci istinu
Bogati kapitalista koji laze sirotinju,ovaj je duzan i bogu i narodu prevarant ako izgubi negine mu zatvor,ni ovaj Biden nije nista bolji.
CNN, pametnom dosta.
Najljuci lik na planeti...
šta reć, izliječiš čovjeka, a on te još napadne... klasični Facebook mentalni sklop....
Nazalost ovog klovna podrzavaju samo traktoristi soferi, trailer trash. i nasi balkanci koji su ovce u planini ostavili
Prije cetri godine Trump je ova podrucja poharao i uzeo dominaciju nad Hillary Clinton sada se situacija promjenila neocekivani i ubjedljivo u korist demokrata.Mjesta Wisconsion,Michigan,Penssylvania demokrate vode ubjedljivo ako republikanci izgube Floridu sah mat Washington Post objavljuje.
Ko got da bude presjednik 2020 prorocanstvo se ispunjava biti ce likvidiran.
Sve sto je izjevavio bila je surova istina koja ocito smeta i para usi poganim kapitalistima, da je bogdo Ernesto Gevoura ziv vidjeli bi svi oni svoj kraj.
❤ Biden ❤
Nije slago ništa
Biden dolazi da zaprasi tur opancarima!
Trump je kontraverzan, i voli sve preuveličavati, ali u ovome što kaže ima istine ako s posmatra kroz lijekove i farma mafiju..može se desiti da dobije opet izbore jer je ljudima dosta straha od corone..a sa druge strane velika je kampanja protiv njega u USA, tako da ne znam , I Biden je obični USA činovnik godinama se vuče kao potpresjednik itd a i posenilio je
Čovjek samo istinu kaže. Nije on kriv sto istina boli.