Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutao sam neke premijere tu i tamo 😂
Eh zato sad kad si ponovo u Americi, nakon istrage specijalnog tuzioca, Senat moze protiv tebe provesti postupak "impeachmenta", pa da vise ne gledamo tvoju retardiranu glavesinu.
isti vrag ko god bude, Ameri imaju jednu politiku, predsjednik je samo figura lobija
@11111tayson Ti si budala. I nepismen.
jesi konju ruzni posebno u Saudijskoj Arabiji nakitili te ko konja za svadbene kocije
Promašio si Kolindine guzove. To ti glasači neće oprostiti.
Samo mi nije jasna jedna stvar, ZASTO??bosnjaci mrze Ameriku, israel i Trampa.Bio sam u Israelu, predivni ljudi, amerikanci isto tako super narod, bas prava raja..Trampic ja bas cool:-)))Recite mi razlog zasto?Ta dva naroda nista na zao vam nisu uradila, Zasto?
Da, stvarno, gdje god dodjes budes glavni klovn. Ti i Duduk ste tu negdje po bahatosti dok si po glupostima nenadmasan ali Duduk te sije po vulgarnostima.
Napeo se ko da sere.
Budala se hvali onim cime se pametan stidi....
Svaki pogodak u vlastito stopalo se takodje broji.
Pokazi nam te mete u koje si gadzao da vidimo jeli svaka zavrsila u 10 -ki.
Ovaj frajer je ko i dodik, sam sebe hud hvali..
DODIK na kvadrat
@damir1523 Mogao bi to reći da je Dodick neki predhodni američki predsjednik, ovako su to babe i žabe tj. predsjednik svjetske supersile, na jednoj, i poglavica provincije u Bosni, na drugoj strani.
ovaj tramp je prava kabadahija sa puno novcg
Ti si ismijancija nista ti pogodio nisi nista
bolesno da bolesnije ne može biti... i što je najgore u svemu, misli da smo mi skupa sa njim bolesnici i pušimo njegova twiteraška sranja... užasno... neko ovom glupom konju mora pojasniti stvari... okretanje glave od zla i glupoće neće donijeti prave i neophodne rezultate nego samo rezultirati time da će zlo pobijediti... idiokratija na snazi....
I for one welcome God Emperor Trump as my lord and savior.
HA HA koja budala boze mili