Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan narod Ameri i Rusi se dogovrili gdje ce se malo igrati raketama i pojeo vuk magarca a narod gine! Majku vam vasu Imate Aljasku i Kamacatku pa se tamo igrajte igrica pustite sirotinju na miru!
A ti si jedan "fini" covjek nisicudoviste ne ne nisiiiiiiiii.
jeste se nameračili na jadnu Siriju, yebalo vam zlo mater!
Trump srbski eroj
Ista su to govna!
A ko će zaštititi nedužne, posebno odrasle sa nerazvijenom inteligencijom od bombardovanja lažima. Nijednim zabačenim kutkom mozga da zapitaš zašto prvo napadate pa onda pravite UN komisiju za utvrđivanje ko je odgovoran? Zašto ste prvo od Iraka napravili zvjerinjak pa tek onda tražili dokaze o hemijskom oružju.
ebem li vam majke svima da vam ebem, neduzni narod gine!
Covjek sto vise cita, sve cesce dodje do zakljucka da je zapad zaprvo pravo zlo, a ne oni koje oni predstavljaju kao zlo....izuzev srbije..
Pored želje za profitom i dominacijom, nameračili ste se da potpuno razyebete kolijevku civilizacije... irak, siriju, sljedeći je iran. kad kažem "razyebete", mislim energetski!
Kemijski napad isceninari, a razlog je prvenstveno provociranje Rusije. Bez ikakvih dokaza napadati suverenu drzavu ..SRAMOTA.
@praznaprica Siriju yebe kako ko stigne.....
@praznaprica funkcionišemo binarno.... nula ili kec. važno je polarizirati ljude i tako im oduzeti svaku potencijalnu moć!
Ako ovaj Trump ne napravi veliko kakare onda nece niko, oni ubijaju stotine ljudi po svijetu bez nekog opravdanja, ode sve u qurac
Ni ti nisi puno bolji ali hajde nema veze
UDRI PO ASADU DOSTA JE NJEGOVOG TERORA. BRAVO TRUMP❤
yebo te on
@KulinBan1189B hebo ti Trumo majku retardiranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mora se znati ko kosi ,a ko vodu nosi.
Vojska Republike Srpske kosi, ARBiH vodu nosi!
Jedina 2 cudovista ste ti i Putin mrs mrs mrs
Trumpa sa putinom ne mjesaj. Trump je veliki dingospo za onog patuljka.
Amerika ide da unisti i ostatak svijeta..🚀🚀🚀🚀🚀💣💣💣💣
kada su prije dvije godine...novinari pitali papu...da li ce biti treci svijetski rat...on je kao iz topa odgovorio...on je vec poceo...