Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prilike za srbe i hrvate da nagule u ameriku. Samo kazu muslimani nas diraju
@Gligor "...zvaničnici različitih kršćanskih organizacije koje pomažu izbjeglicama kada dođu u SAD odbile su ovakav Trumpov pristup. "Protivimo se tome", rekao je Scott Arbeiter, predsjednik kršćanske humanitarne organizacije Nacionalne asocijacije Evangelista koji rade sa izbjeglicama." Svijet se možda primiče kraju kada je ovaj mogap postati predsjednik SAD.
sve muslimane treba pobit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja još ne mogu povjerovat da je ovakav hajvan mogo bit izabran za predsjednika SAD😵😱
@xomer E da si pravi Srbin poverovao bi od prve. Ali nisi, ti si samo obični domaći čoban marke Djikan.
Mislio sam da je G Bush Jr. antipatičan ali ovaj brate pa šta je ovo... MRZIO sam ga na Aprrenticu a zamisli koliko ga tek sada mrzim kada ga MORAM gledati svaki dan...
Evo iz Danske si mogao otic za Ameriku ako si bosnjak, znaci ima tu istine.
njemu prioritet oni što su ih muslimani listom bacali u more sa brodova!
Licemjerstvo zapada i takozvanih hriscana. Ni h ovo nije od hriscana. Sve ko neki vjernici a jedva cekaju zlo nekom drugom da se desi. Ovo se odnosi na sve. Da ste vjernici kako treba ne bi ni bilo izbjeglica. A kad vec pricamo o izbjeglicama od teroristickih organizacija koje sebe nazivaju muslimanskim a to nisu 100 put je vise stradalo muslimana nego hriscana. A da ne govorimo o zrtvama od strane amerikanaca pod izgovorom da se bore za slobodu drugih. Licemjerstvo na kvadrat jaro moj.
Kako su nastale izbjeglice??Nebitno koje vjere, sva sranja po svijetu su rezirana,nista se nije desilo slucajno.
Kako su nastale izbjeglice??Nebitno koje vjere, sva sranja po svijetu su rezirana,nista se nije desilo slucajno.
Imaš li muslimane u zemlji imat ćeš i Terorizam
To ti rade Arapi sa Ilidže
Bombardirajte Meku i Medinu i spasite buduće generacije Arapa od zla zvanog Islam
Toooooooooo gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
Ja sam spremio žice za Bolešnjake hihihihihihi
nek se mahniti m,uslimani opametu ane da ubijaju jedni druge. ćitav muslimanski svjet bi mogo živit u miru i slozi ali prvo nek zabranu ulazak i pristup jevrejima,nevijernicima i krščanima
Bošnjaci od danas smatrajte kuršćane kao paščad...........
@Ja sta mai... samo u II svjetkom je muslimana puno više bilo u ustašama nego u partizanima!
@saba2...ne znam samo što su im ustaše bile draže od partizana...gluho bilo!!
AJatolah Homeni veseleme je mudro poručio: Moli se bogu ko da ćeš sutra umrijeti, a gradi zidove oko svoje kuće , ko da ćeš još sto godina živjet !
idiot!
AJatolah Homeni veseleme je mudro poručio. Moli se bogu ko da ćeš sutra umrijeti, a gradi zidove oko svoje kuće , ko da ćeš još sto godina živjet !
Konačno i Ameri dobiše svog Dodu.