Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Donald Trampolina ovako nastavi još koji dan, poznati hit "Ameriko-Čemeriko" će iz žanra turbo-folka preći u žanr hiper-realizma.
A da je sudija podržo dekret Narančanste Žabokrečine onda bi isti bio "doktor prava" preko noći. Mamicu ti onu mrtvu koja te okotila. Redneck kopile!
moras stititi gradjane Trumpfe ali od koga ih stitis? Od svih kolektivno, e bas si mudar Trumpfe svaka ti cast
hhahaa genije si donalde, tako je i Rim mislio pa propade
Naravno da bi, zato i jeste LOS srednjoskolac a ne ODLICAN srednjoskolac. Zakljucak ? Odluka u maniru loseg neobrazovanja te ispod srednjoskolskog nivoa
Ironicno. I ti si srednjoškolac
Covjek se izivljava iz vrlo jednostavnog razloga jer mu se moze, i nema tu price debil il ne, to je predsjednik sjedinjenih americkih drzava, covjek je ostvario svoj cilj u zivotu i sada se jednostavno zabavlja
Gospođu ti odradim
Ko svi politcari na Balkanu bez skola zavrseni imaju po 3 seketarice rada u kabinetu. Ovaj ce lako proci Cerka i Zet vede sve onije samo figura da pravi sov.
on nije dobacio ni do srednje skole sa svojim mozgom.
Ladies and gentlemen the trump circus is in town.👺
--- i loš srednoškolac bi presudio u korist zabrane Trumpe jarane jel to tvrdiš da si ti bio dobar srednjoškolac ?? I što je najvažnije, BAKIR IZETBEGOVIĆ DVICA je bio jedna od najgorih srednjoškolaca u Sarajevu, pogledaj mu srednjoškolsku diplomu, vrti se po YOUTUBE, a NIJE NIKAD JAVNO OSUDIO TVOJU ZABRANU ! :))))
@dugAl je zato Sebija imala sve petica a danas ima jedva nake jadne dvojke😂
@hrisi-avgi Ja sam poznat kao častan čovjek pod lažnim imenom :) Nikad nisam rekao da je Sebija bila loš đak, tamo u selu Tuzi bilo joj je da uči ili da rilja zemlju i nju neki seljak. I Onda u Sarajevo, pa ufati Bakira i zaneda joj se studij, otego se 11 godina ! Al zarati se i kad je krenu, za svega novih jedanaest godina doktorira i psotade član akademije nauka kao magistar, a tu diplomu kupila.
Ko kaze da su samo plavuse glupe? Plavusani su gori:)
koju si ti śkolu zavrśio....
Organizuj referendum, nema ti druge ☻
American white trash, što bi reko Assange.