Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali zato kod nas, mediji služe da neko ima bakiru, dodiku i onom čoviću počešati leđa, jel' su im ruke do lakata kriminalom zauzete.
@Hana28. a kojem tipu iz njemačke? imao sam samo dva nicka; UsneEsedaRadeljaša, koji sam na insistiranje jedne korisnice promijenio i ovaj bukaUmodi. a reći ću mu šta god treba, samo mi reci koji je.
@Hana28. to Radeljaš je bila zajebancija... onako... iz dosade. tog edina ne znam, a iskreno, nešto me posebno ni ne zanima. nadam se da si uspjela riješiti problem. ako ti mogu bilo šta pomoći, tu sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako sada??? Znači kad se izvještava protiv zapada i kršćana onda svi složno "Lažu! Lažu, majku im njihovu!". Al kad takodjer iste te medije protiv Muslimana izvještavaju onda opet vi licemjeri horski: "Ma eno vam dokaza, mediji izvještavaju o tome!". I ko kaže da ovaj fašista nije prijatelj Izraela. On je prvi koji koji na AIPAC sjednici govorio o podršci "ekspandiranju" naselja u Westbank-u. Odhebite više sa obmanama!
Pa nije nista slagao, svi mainstream mediji su zlo.To nema neke veze sa Trumpom uopste vec generalno, svako ko zeli da procita malo vise o tome znat ce.Nevjerovatno sta sve mainstream mediji plasiraju svijetu a oni to objerucke prihvate kao sto ce i ovdje 90 % vas sto citate
makar 80% medija je(u zapadnim zemljama) u rukama jevreja.To su Trampovi prijatelji broj 1.Nekako mi sve to nelogično?
@ElizabetaBosnjacka Otkud tebi ideja da Trump voli Jevreje ? Desna ruka mu je Bannon, covjek koji ih ocima ne moze smisliti.To sto se on sastaje sa Nejtanahuom nema nikakve veze o cinjenici sta on o njima misli, on tu gleda interese USA.Svi predsjednici Amerike su se sastajali sa izraelskim zvanicnicima sto ne znaci da ih licno vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.. i nije baš pametno,napraviti neprijatelja od medija.Ali eto,valjda čovjek zna šta radi?
opet tramp, grebo vas tramp coeku ce se pocet stucat koliko ga prozivate
Nisu oni neposteni, oni su realni. Nego ti si jedna velika budaletina.
---proglasio dio medija neprijateljima AMerike TAko je i Dodik proglasio ukazom neke svoje oponente na crnoj lsiti neprijateljima Srpske. Prije nego se i sam našao na američkoj crnoj listi. Sumnja se da je i ono AMERICA FIRST pozjamio od DOdikove SRPSKA PRVO ! A Željka se slika po AMerici mjesto da tuži i traži zaštitu DOdikovih Intelktualnih prava ! http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Dodik-Cavic-je-na-crnoj-listi-srpskog-naroda-za-sva-vremena/lat/148483.html
zvanični, mainstream mediji su neprijatelji ljudi. tačka.
my kampf ! drugi dio
Mediji su postali toliko nepošteni da, ako ne govorimo o tome, činimo štetu građanima BiH !!!
Isto k'o BiH nacionalistička bagra napad na njih i na njihov kriminal proglašava napadom na narod.
Ovo vam je dokaz da je Amerika u kur.....Isto ko da gledam ove Balkanske poglavice,samo je u nekim aferama a niüta konkretno da uradi.