Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepadni narod ratovima, stradanjima, nuklearnim bombama, neka se narod brine za ratove, dok im podizemo stopu poreza, ukidamo zdravstvo, narusavamo ljudska prava... Joj sto ti je kapitalizam. Ne bi me cudilo da kad je konacno i napadnu, bude i ko sa Sadamom. Sravnimo zemlju i skontamo, nema nuklearne nit je bilo, al nema veze, sad imaju i oni kapitalizam
Ovaj kreten fakat traži da ga pljunu jednom atomskom.....
"Kamen na kamenu da ne ostane...", sigurno se zustro ovlazis na tu misao, jel tako? Ta retorika mi nesto jako poznata iz 2033 kad su takodje za Irak tvrdili da posjeduje nuklearke...koje i dan danas "traze". Smiri svoje ratnohuskacke strasti mala!
*2003
Ja bi zabranio vijesti iz svjeta u BiH.Vi klosarcine imate vise problema nego pola svijeta zajedno i jos ko lafo imate obraza polemisati o drugim zemljama.
@Milokliz1 Mamu vam puknem balijsko-cetnicko-ustasku!Bjedo smrdljiva
denuklearizacija srednjeg istoka? kome vi prosipate morale, govna licemjerna?
Ta će Rusija
Hahahahaha, e hoces ih zajebat
..a denuklearizacija izraela?
..a denuklearizacija izraela?