Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vama jedan Adolf.
Amerika treba??? Trump cilja na sistem sa vječnom vlasti a ne na kalibrove diktatora. On zna da najkasnije za 4g, ukoliko dobije opet izbore, dolazi račun za finansijke malverzacije. I danas čeka finansijska uprava da obavi svoj posao, ali kao predsjednik Trump nađe uvijek rješenje za svoje Hotele i za hotele prijatelja. Ova druga trojica su supjela jer su sjebali svoj narod i promjenili sistem. Ali narod će ustati kad tad.
Vam treba Bakir da vam napravi od banane države pravu državu
Treba im lideri kao Baki, Dodik i ostala ekipa, molili bi oni onda da se Trump vrati.
Demokrate na aparaturi Trump salje federalne stormtrooperse u gradove demokrata. Raja sa Tvitera na aparaturi.
britkog uma.kako je on to fino opiso.ovaj Trump mi se sve više i više sviđa.
Kako velesila pohvali supersile osim turske koja je bitna ali nije supersila ha ja a neće rec treba nam neko ko iz Nizozemske, Češke, Hrvatske , Srbije, Danske to su pijuni za šamaranje
Eto vas ko sandzaklije nema padeza. U novembra trebali ste u novembar stavit
Ne trebaju americi , a ni svijetu. Svijetu treba novi Dzingis Khan, da sve ovo malo "rastrese". Original je uvijek bolji od kopije, ovi danas su samo lose kopije Diktatora.
ERDOGAN 💚🇹🇷💚🇹🇷💚🇹🇷SULTAN
@ate1st hehehehe ;) vjerovatno vam fali jedan 'ludi' u drustvu koji prilazi svakoj ;) Tako se drustva inace i najhebu..ako fali taj jedan dzaba nekad i pare i stas i glas ;) U mom drustvu u mladosti uvijek je bio neko takav :) Hvala im! :)))
Drzava koja vjeruje u Spajdermene,Betmene,Himenove,to su njihovi junaci.
Zato ces izgubiti izbore.
hebbali ti oni svi matheer isti su kao i ti
@jasamjatisiti Nisu, on bi zelio da drzi stvari u saci kao Putin, ali nema on za to ni snage, a ni ono medju nogama.