Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europljanima ne bi bilo pametno zajebavat amere, ako nista zbog zastite. U poretku moci velikih sila/regiona europljani su na zadnjem mjestu i to ubjedljivo.
Ta vrsta zastite u kojoj neko dodje i kaze plati mi da te zastitim da ti neko nepoznat ne bi bacio bombu u lokal u narodu se zove reket
Evropljani bi ponovo trebali gledati englesku seriju “ALO, ALO”. Serija je veoma poucna.
Trump je idiot, al gori od njega su ovi nafurani ficfirici koji ga kao ismijavaju, a isti su banditi kao i Donald, a jos bi mu se pride sageli svetrojica zajedno
Grohotom se smijem, grohotom..
HAHAHAHAHAHAAHAHAH
sta je francuska bez amerike ili evropa.nula
To su te zapadne vrijednosti kojima svi tezimo :) ...zajebi bliznjeg svoga
I treba ga ismijavat
I muškarci tračaju!
Trump je za ove ljigavce gospodin
I ovi su papci. Donald im i najvise daje novca za NATO a oni ga ismijavaju? Pa kreteni da nema Amerike i Donalda sad bi vas Putin razvukao ko pitu. Ovi Evropljani su najgori, samo nesto seru i pametuju a napravili neki svoj mali krug pametnjakovica od Johnsona, Merkel do misa Makrona dok sve ostale nacije gledaju kao nebite. Najveca steta sto se tice Bosne je to da se Amerika povukla i dala ovim pedercicima iz Evrope da vode neki mir.
@BalkanPrince2 Amerika i mir ne idu skupa u rečenicu, kako to nije odavno jasno? Dođe ti čovjek, baci kosku, razjebe državu i jednu od najjačih ekonomija i još ga ti nazivas svojim spasiteljem?! 'alo jel ovo neka skrivena kamera?
Nikakvo cudo sto se Trump distancirao od licemjerne zapadne europe..
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio pomoć u iznosu od 60000 eura, dobio sam kredit uz kamatnu stopu od 2%. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
lutkarsko pozorište