Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a meni i pored sveg napora zaista nije jasno sta je loše u tome sto se prerušio u tamnoputog arapa , ne vidim da je tom prilikom ikoga vrijeđao, pljuvao, napadao, ponižavao!!?!??
@le_civor I to jos prije 20 godina u ludoj mladosti, ali hej za njega je neugodno jer on je upravo broj jedan svjetski politicar kao promotor Social Justice :) i svega sto ide uz to.
Ne vidim ništa loše u tome. Problem bi bio da je se ODBIO tako našminkati
Nista covjek nije kriv...gluposti lupetaju..nego se ne svidza komsijama sto je normalan i sto je liberal a ne okupator.
Tako je! Rasizam i ponižavanje. Nikako nije tematski party.. Ma jok. Đe će to bit...
Kroz komentare smatra se da je ovo izraz velike pozitivne svijesti kanadskog naroda.Ne.To pokazuje da su gradjani u idejnoj zabludi, pogresnih zivotnih poimanja. Teznja da se npr.kvalitetan kandidat diskredituje prizemnim metodama ad hominem (pa cak ako se je POKAJAO) je nekulturna. To ukazuje da se vaznost pridaje nebitnim stvarima kroz lazne konotacije. Znaci da je kanadski tj.zapadni milje u stanju kroz laz i mahinacije unistiti ljudski zivot samo radi politickog profita..jel tako..
kad je upoznao kolindu,prešao je u bijelca,....
Fa fa fasista
Vidite oko cega se oni raspravljaju i kakvo je stanje nacije. Kod nas je jos glavno pitanje jesi li musliman ili pravoslavac ili katolik...
@ShalomAdonai To je znak njihove vrijednosne dekadence jer kroz laz i lazne konotacije i nebitne stvari unistavaju ljudski zivot. Dalje kade zele da te uniste ne biraju sredstva vec se rukovode laznim konotacijma. To je nekultura i nemoral i vrijednosno dno.
Sam je sebe ukopao jer je svo vrijeme glumio nekog anti rasistu i velikog progresivca. Licemjer, nimalo mi nije žao ovakvih.
To se kaznjava kako god biraci te kazne
Sojic na aparatima Vasa eksencijo 😂