Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je počelo kad su se Ukrainci odlučili za Evropu a ne Rusij..
Ma da ! Pa gdje je sad Evropa da pomogne svojoj Ukrajini?! 10 000 je poginulo za godinu dana, a Evropljani samo prde, mlate praznu slamu, salju tamo OSCE i ostale vec vidjene nevladine organizacije, ciji ce bjelosvjetski uposlenici da mlate pare na nesreci cijelog jednog zavedenog naroda. I ko ih je uopste stavljao na izbor Evropa ili Rusija?! Daj molim te uozbilji se kad komentarises ozbiljne teme.
Budimo tacni .Evropa Ukrajini nije ponudila nista a Rusija citav "paket" zbog kojeg bi i Izetbegovic ,sa Tudjmanom i Pavelicom stavijo Subaru na glavu ....tadasnji presednik se odlucuje za Rusku stranu na sta nacisti sa zapada protestuju,Poljski snajperisti pucaju na policiju,sektorasi pale policajce ,Nulendica deli kolace ,policiji se zabranjuje da odgovara ...a sve zajedno se zove mirnom demonstracijom ili na naski "prolecem "
Ne treba zaboraviti da je sve pocelo na Mejdanu, a sta su Ukrajinci dobili ovim ludilom tek ce da se vidi.
ziganteli upravu si ,onda Ameri nebi finansirali nacisticki nakot da rusi drzavu vec bi i onaj kukavija Janukovic pobijo otpad (sto je cak nameravo i Hitler a za njega su se borili)
pa nisu nikad ni bile ukrajinske to ti je isto ko amercke u engleskoj njemackoj ni englezi ni njemci nemaju svoje tako ni ukrajinci nikad nisu imali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)