Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su sunije i sije muslimani, zasto je sijama zabranjen odlazak na Kabu od strane sunija? Ko su sunije da zabranjuju braci muslimanima da posjete Boziju Kucu?
nije im zabranjeno, gdje si to procito?
Šta kaže mati malom teroristi kad krene u školu, vidi aktiviraj se na času. 😂😂😂🤣🤣🤣 Nisu svi muslimani teroristi ali su svi teroristi muslimani.
Od kako je ISIL pao sijiti svakodnevno love sunije u Irak-u i dijele smrtne kazne ko slatkise. Imaju i TV program na Bagdadskoj televizije. Glavni zlocin je biti sunija, pa se onda jos nesto prikaci
Debilima je smrt spas i oni žude za njom! Njih bi trebalo kazniti tako da ih se protjera u Kinu gdje živi milijardu i tristo miliona ateista! Pa da ga svaki dan ubijaju u pojam redom da Bog ne postoji!🤔
Poceli i oni kontat svojom glavom i povlaciti pametne poteze. Opet ce oni trazit Husu ko i mi Titu.