Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm ja mislio on davno umro...
Gorbačov je predao istočni blok NATO savezu. Ostala je samo nesvrstana Jugoslavija. Za nju su imali plan tz. demokratije. Trebali su im samo domaći plaćenici.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga kontaktirati direktno na -E-mail- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744, on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom, želim vam sve najbolje.
Jedini normalni Rus
Ljudina
Mihail i Raisa su bili velika gospoda. Pogledajte sad...
gorbacov je covjek koji je imao i bio sposoban vidjeti vise vrijednosti ljudskog roda. stoka sitnog zuba to za tri zivota nece dokuciti.
Dobar covjek, los vodja
Hvala mu za rusnje Komunisticke diktature..jednoumlja ...zatuoljenosti koja je kostala generacije ...covjek je oosvetijo svoj zivot u borbi ....
kakvo komunisticko ili kapitalisticko jednoumlje vi pominjete? autokrate ce od grimovih bajki napraviti ideologiju, imputirati je u vlast i kroz nju vladati kako im odgovara, kao diktatori.
RIP dobri covjece. Hvala ti sto si pokusao napraviti ovaj svijet dobrim mjestom za život
Najslabija karika u eri vođa SSSR-a, zvanično raspustio ovu megadržavu, najpoznatiji po tome i po fleki na čelu.
srusio berlinski zid, saranio sssr, imamo danas poslijedice te njegove vladavine... RIP
Legenda . Hvala ti za normalan zivot koji sam od kad si se pojavio . 🙏🙏
kakav ce biti, pare iz usa da s..e sovjetski savez, vila tamo, vila ovamo, more odesa, cuga i sto bi bi, posljedice i danas vidljive