Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Favorizirati jedan dio zelje je kao i Sjevernu i Juznu Koreju i imati jos veci problem.
ma zemozes poredit BiH i Afganistan,Afganistan je drzava koja nema nikakvu historiju.. Jesi siguran? Nesrecna zemlja sa nazalost sa poslednjih 30 godina krvave istorije. Problem je za neznalice sto ta zemlja ima istoriju duzu od mnogih zemalja pa tako i od nas miseva koji misle da jedino nasa (ili nase) imaju istoriju.. Btw, ne drzim nikome stranu u avganistanskom sukobu...samo znam da obican narod i tamo pusi...
@FEAR!! I ja kazem da ova pr@ljava g@ovna odu sa nase zemlje kako su i dosla
Vietnam all over again...
Treba talibane u BiH dovesti, u roku od pola godine smrdin nebi disao bosanski zrak.
@Cp6o.PC Hajde ne s.., majke ti.. Upravo sam saznala da mi je jako dobar prijatelj, inace pravoslavac iz Tuzle, posto se tebi to mora naglasit, u Afganistanu. Doduse u sastavu crnogorskih snaga, ali to nije ni vazno..
Treba poslat u Avganistan i ovaj ostatak Baliensa sto zivi na 24% SVETE SRPSKE ZEMLJE
\"Hin\"? Kad tako pises, kako li tek pusku drzis?! Polako sine da se ne povrijedis....
Ove Talibane bi trebalo u Gazu iseliti...Hahaha
Hahaha...kad bi to Talibani prihvatili! hahahha Napreduju na svim frontovima...a kad gaze ne treba him krmetina.
Pa nije samo RS nova od Dejtona. Neki su tek postali nacija 1993ce. Kad moze Kosovo, Afganistan, pa mogu i RS, HB HZ, AP IZ, sto da ne?
HVALA ALIJI ZA DEJTON !!! \'\' NE BI SJALO OVAKO JAKO, OVA NASA LIJEPA AVLIJA....DA TE NIJE ALIJA\'\' ZIVIO ALIJA I REPUBLIKA SRPSKA !!!
haj ti majo u ckolu
ja sam vise za podelu BiH ... Srpska je republika sa svojom historijom i kulturom... makar bila NOVA od Dejtona!!!
Podjeli pa vladaj!