Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Emir tebi ej dovoljan džehennem a grozno li je on boravište...
nabijem vas na fes vas i vasu familicu.
Svi nam je tesko prihvatiti sta se desilo u toku rata nasem narodu, ali prozvati citav narod ili oslikati citav narod kao narod genocida je bolesno. Prema tome na kraju svega ti ispadas najobicniji otpad i nacista.
@pa srpsko PSETO i PRAVOSLAVNI OTPADU BOLJE DA SE NE JAVLJAŠ.ŠTA GOD TI MISLIO O SEBI(MOŽEŠ MISLITI DA SI I NAPOLEON)ČINJENICA JE DA PRIPADAŠ GENOCIDNOM NARODU KOJI SE SASTOJI OD ČETNIKA I KOMUNISTA A I JEDNI I DRUGI SU LICEMJERI KOJI NE VJERUJU U BOGA.TI I TVOJ KRVOŽEDNI NAROD ĆEŠ KAZNU DOBITI PRVO NA OVOM SVIJETU KROZ KREMANSKO PROROČANSTVO,A TEŽINU KAZNE ONOG SVIJETA NI UZ NAJBOLJU VOLJU NI JA NE MOGU DA ZAMISLIM.UGLAVNOM
Ovo sto se radi je za sramotu Ovde da stavis i presjednika busa i papu i da ga mucis na ovaj nacin reci ce da je bio sve sta zelis
Ako se muce islamski fasisti ja tu ne vidim nista lose. oni ne zasluzuju nikakva prava
@vivalaUSA jooj sa tobom ce Bog potpalit Dzehenem @pa tebi treba malo zguzit sve u porodici. ono na za oprave :)
Oni su ove muslimane ostavili zive i nista im nisu oduzeli,ali sto su vas SMRDE bombardovali i pokokali ameri sa bracom Turcima pa vam oduzeli srce smrdije.To treba pozdravit i nagradit.
Islam.emirat haj ba ne kenjaj brate, ovi sto dizu u zrak nevine ljude nisu vjernici i zive u zabludi. ne mozes biti vjernik a biti necista srca i pun mrznje ma koliko za to imao motiva. Nepravda se ne pobjedjuje nepravdom. Zapamti.
S takvim kao ti pa jedino se moze razgovarati preko nisana.
pa nisu nista lose uradili, mucili su muslimajmune?! Kao eto, sad je jos i lose muciti muslimajmune. Naravno da nece niko odgovarati, treba ljude nagraditi.
Kad nekad bolje razmislim vise mrzim amerikance i zidove od serva
Kakav covjece oganj...pa shvati citata,ko da ga je petogodisnje djete sastavilo.
Joj kada Muhamed Pejgamber sada ustane i krene zajedno sa Brus Liom ta ebe majku svakome.
Potpisujem brate