Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salji sto dalje od BiH i nama je tijesna.
Ko hoce da sazna sve o imigracija koja se trenutno desava nama pred ocima ,neka posjeti ----- http://pandora.kreativisti.org ili facebook stranicu ---- https://www.facebook.com/pandora.hr Vijesti koje se objavljuju na pandori su prenesene sa drugih portala ali su to vijesti koje nasa televizija i internet portali ne prenosi .... NEMOJTE DA VAM DRUGI KREIRAJU MISLJENJE ,IMAJTE SVOJE ..... poz
Što mi je čudno dosta ljudi ovdje pljuje po Europljanima zbog odnosa prema imigrantima, maloprije sasuli drvlje i kamenje po Slovacima, al vala niko ne zove ove izbjeglice u Bosnu. Što smo toleranti u PM.
Dakle, ko god dodje u evropu samo ga pustaju ,niko ne cuva granice, niko ne kontrolise ko dolazi odakle. Ako ovo nije dovoljan dokaz da je sve isplanirano onda ne znam sta je. U Makedoniji ih sa vozovima prevoze dalje do Srbije . http://pandora.kreativisti.org http://pandora.kreativisti.org
Samo ih sve kolektivno poslati u jednom pravcu za Brisel, pa da vidimo onda koliko bi brzo i ozbiljno reagovala evrospka politicka elita u resavanju ovog izuzetno velikog problema.