Zbog zabrane korištenja cementa
11
Tradicionalni kameni zidovi štite palestinsku zemlju
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pro.kleti bili cion.isti.. cuj ne daju im da koriste cement, da im zidovi, kuce , nebi bili stabilni... sve u cilju humanog preseljenja i etnickog ciscenja palestinaca.. All.ah je s vama braco.. Selam iz Bosne, ne predajiite se...Budite uporni... Doci ce vrijme aBd kad ce se cionisti sakrivati iza kamenja , stabala...
Prokleti nek\' su cionisti-jevreji!!!
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE CEKAMO OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . .POZĐRAV HRNJICA
Ovo je bolesno :(.
Zivjela IDF (Israel Defence Forces) !!!! Istrijebite tu muslimansku bagru, kao sto ce mo i mi ovaj muslimanski izrod u BiH. Srbi i Jevreji braca zauvijek !!!!
Neka se muslimani iz BiH nasele na toj zemlji! Em ce se odvojiti od Srba (sto vam je zivotni san), em ce te biti blizi vasoj palestinskog braci! A kada vam Jevreji pocnu zavrcati usi ima da propjevate: \"Jaoooo, dzenosajd!!!\" \"Dragiii Srbiiii, eto nas nazad !!!!!\"
\"Na Zapadnoj obali sva palestinska zemlja, za koju se smatra da se ne obrađuje, postaje meta jevrejskih doseljenika koji žele proširiti postojeća naselja ili osnovati nova. Legalni putevi vraćanja takve zemlje stvarnim vlasnicima su često dugi i vrlo rijetko završe u korist vlasnika.\" Zar treba dodatni razlog zbog kojeg Izrael i cioniste treba zbrisati sa lica zemlje!?
Palestina je sveta zemlja za Muslimane, Hriscane i Jevreje. Cionizam ce unistiti ne samo Vjeru Pravih Jevreja vec i njihovo postojanje.Pravi Jevreji su TOGA jako svjesni ! Bog je Svjedok i On najbolje Zna. Sve ce ostati prah i sjena osim Boga i Pravih Vjernika. Svaka cast ovom hrabrom Palestincu, napomenuti takodje da ima hiljade i hiljade Jevreja koji nisu i nikada nece priznati Izrael ko drzavu i podrzavali su Arafata ko sto nastavljaju pomoc Palestincima. Za one koji ignorisu, Palestinci su jako obrazovan narod , daju prioritet edukaciji, ta cinjenica treba biti PRIMJER Bosnjama da se napokon orjentisu intelektu i obrazovanju ko i SACUVATI SVIJ AUTOHTONI DREVNI IDENTITET Bosnjana - Bogumuia a TIME I NASU BOSNU, najstariju drzavu i naciju u Evropi !!!
NETREBA ŽIDOVE BITI,NJIH JE ISTINA UBILA.....Znaju i 0ni da su najveca bagra na svijetu
doci ce i cion.izmu kraj.. kad tad.....
zionists are terrorists
Prčio ti svaki bosanac i palestinac seku ;)
Every terrorist that tried to infiltrate into Israeli territory was eliminated.
Duvaj ga okupatoru i ubico djece
Ti si fejkk
E ovdje vidim poruke tipa što Hitler nije pobio sve Jevreje,Jevreji su najgori narod,prokleti bili Jevreji,...to je već govor mržnje,poziv na linč ili \"gospodo\"još gore-ANTISEMITIZAM.To je i poziv na HOLOKAUST koji je kažnjiv po krivičnom zakonu BiH i po svim krivičnim Zakonima zemalja EU i USA.Dakle gospodo čeka vas višegodišnja robija.
Is it true that Bosnian Muslims hate Croats and Jews?