Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta vas je više sa lažnim uzbunama, pogledajte koliko je ovde stepeni stoko neotesana
Sad ce to dezurni besposlicari negirati, ma jok, kakvi,evo kod nas se lozi djaba sto je ugrijalo
"u zatvorenom prostoru na stanici Hoi Xuan", to je ta nauka. Kod mene u rerni bilo 220 juče.
Ne daju ljudima mira, samo prave neke krize, bitno je kad gospoda ide na sastanke sa svojim avionima zagade kao neke države u sedmici dana ali naravno to neće ni da pomenu na sastanku, uvijek se mjere vrše nad običnim narodom.
Pa odlicno. To i jeste najsmjesnije u cijeloj prici. Zamisli kaze auta zagadjuju, kosilice na benzin u Americi zabranili kaze zagadjuje, cigarete zagadjuju, dezodoransi zagadjuju, ali niko ne pominje najvece zagadjivace avione koji jos prosipaju i zaprasuju kamtrejlsima ili kako vec se zove. Svaki dan iznad glava stotine aviona i sve pada na zemlju.
i kod nas se osjeća globalno zagrijavanje. loženje tamo negdje do kraja juna...
Ovih dana prigrijalo ja klimu palim, ko lozi sad svega ti?
juče i prekjuče je bilo jako toplo, ali već danas jok. evo, moj komšija loži...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki dan je u bangkoku rokalo 55
Hahahhaha woooow nikad vidjeno 44 stepena. Bas se globalno zagrijalo ufff. To sto nije bilo interneta i brzeg protoka informacija i sto svi imamo kamere i objavljujemo sve pa je i dostupno sve iz cijelog svijeta ne znaci da nije i prije toga bilo.
Debilu imaju podaci, al sta blecak koji nema pametnije posla nego da blati po klixu komentare kao da mu je to jedina obaveza
Ovo nisu zapamtili od napalma