Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite se braco Nordijska istjerajte olos i sljam iz Svedske, pa sta je Svedska kriva, jel Svedska kriva sto je Sjeverna Afrika i Sirija itd. unistena, ili mozda Norveska i Danska, pa bas su to vojne vele sile pa su uticale, ali jadne zemlje sada ispastaju, ali nema veze pobjedice narod Nordijski !!! Seger eller död!
najveci problem balkana su doseljeni islamisti.....to su namjerno uradili ovi iz vatikana......srbi ako zele da opstanu moraju sto vise da islamiziraju evropu.....nama moze svanuti tek kad njima smrkne.....
Narod znOO..
U Svedskoj nemiri... Zdra'ooo!
ljudi su u pravu..žive na socijali, dolaze Balkanci i Somalijci i obaraju drastično cijenu rada...
Zar nejma snijega na sjeveru? 🤔
Asiluk!
ma dajte molim vas nema od toga nista
Htjeli su da zapale sinagogu a kasnije da krenu na muslimanske cetvrti..