Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjalo je osvjetliti sve one reklame po Tokiju i ostalim gradovima. A za sve to treba struja. I to struja iz nuklearnih elektrana. ;) Kapitalizam uzima svoj danak, ništa više.
svi cemo mi brojati na prste do 100 kako je krenulo
jadan taj narod,ali ne samo oni vec i ostali dio svjeta.koja glupost zasto nisu odmah tu okolinu nuklearke zabetonirali i celikom zalili i zavrsili pricu za sva vremena da se narod netruje proglasili zabranjenom zonom,ili nesto slicno uradili ako je bilo vec moguce to izvesti tako.