Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je ljepša ovako nabreknuta ;D
a ziku prvu recenicu. Kazu da je eksplodirala poput balona, a onda da je nabrekla i da se lijeci u tekstu. Jeb\'o vas senzacionalizam. Avaz-SAX
mozak je njoj nabrekao izgleda! kao i vecini vas koji \" mijesate/ mijesate\"
Meni vazda nabrekne glava kad cugam koktele u Que Pasa-i xD
sto pije kad joj skodi:)
hm.samo je casa bila prljava
I ja uvijek kad prepijem kazem,nikad vise :)
Tajni sastojak - otrow za miseve :P
a ja mislila da samo bosanci masno plate da pojedu i popiju svako sranje koje im se servira. ali eto nismo jedini kunici. i kod nas a i u svijetu naprasna je pojava da u neznanju majke ubijaju svoju djecu i djeca majke.. sve su to posljedice experimenata velikih majstora svjetske kuhinje.
van gogh i ja sam izdahnula nadahnuta jednom supstancom
absinth je opasan moze covjek da osljijepi od njega!! i ima cak neke nepoznate sastojke jos ako je ona na nesto alergicna bila
I ja sam uho zijanio zbog jednog sastojka
curica je ocigledno alergicna na neki sastojak u koktelu ... da je musko mozda bi mu otekla glava muskoga roda u deminutivu.
Niko ne moze napraviti vecu budalu od sebe ko pijan covjek, ali ovo sto je ona uradila...Nevideno
hahahaha...cuj TAJNI SASTOJAK...... svasta! pa sta je jos mogla stavit ovdje a da vec nema..