Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na klixu treba onemoguciti pisanje ljudi cija IP adresa nije iz BiH. Veliki nacionalisti iz dijaspore siju mrznju ali nece njihova djeca ginuti u ratu nego vasa. Vrlo su hrabri ovdje a u dijaspori su sluge 3 reda
Shvatio sam da najviše dijasporaca visi ovdje po Klixu i komentariše
Mnogi će da ispaštaju zbog getoa po Berlinu, Hamburgu, Frankfurtu gdje normalan čovjek ne zalazi. Nijemci nisu toliko religiozni, ali to što neki nazovi muslimani rade po Njemačkoj je odavno zacrvenilo. Iz iskustva znam kako Arapi komentarišu, ne sviđa im se jer ima puno alkohola, ne sviđa im se jezik, ne sviđa im se poso, hodaju ko na bazaru u čergama. Ne razumijem što su gore, što ih neko mora volit. Kao i kršćanske migrante, ništa bolji nisu.
Tacno ispastacemo i mi Bosnjaci,evropski muslumani
Imali bracu nek umlate stoku
'Napad je izazvala ogrlica...'?!? Jeste li zlonamjerni ili samo nepismeni?
I onda mi zelimo da udjemo u tu EU, tu sam vec par godina u zivotu vecu nepravdu nisam vidjeo uskoro se vracam....
Islamofobija je dosegla nivo kljucanja! Naravno, svi sute ... Kao "sporadicni incident" ... Jos malo pa ce nas i u BiH tuci jer idemo u dzamije.
E čuj "napad je izazvala ogrlica" Novinarsko smeće nepismeno....
kakva grozota! sram i stid ih bilo! pa to je dijete, šta ono zna. pod hitno zabraniti sva vjerska obilježja u školama i javnim ustanovama!
Rast desnicarskih stranaka , rast nacionalizma , rast Islamofobije.
Razmišljao sam da idem u Njemačku ali nema šanse da djecu tamo odgajam, svi normalni koji su otišli će se vratiti, islamofobija povezuje nacionaliste u EU
tako je, nemoj razmišljati više. ne bih ni ja
Rijeci kriza i islam su svaki dan u medijima. Zapad je histerican kad cuje bilo koje od ovog
Meni kampf novo poglavlje počinje...
To su te miroljubive Švabe sto sad podržavaju cifute, ocistis zemlju od jevreja pa ti dođu muslimani, ostalo skontaj sam
To je EU miran narod...
Abu Chakar like this 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sada će da dobiju po tamburi. Ne znaju Sa Kim se kače.
Religije su ono što stvara mržnju dok se rodiš dobiješ milijarde neprijatelja pripadnika drugi religija. Strogo zabranit religije.